Widok

porażka!

Zaplanowalam sobie wizytę po rewolucjach które były przeprowadzone w tym salonie.powiem wprost porażka! Miałam zamiar wykonać ombre w tym salonie i zrobilam niestety.zero pomysłu,owszem pani fryzjerka chetna do pracy i coś rozumie ale ten facet zrobił na mojej glowie horror! Najpierw dekoloryzacja wlosow do blond a pozniej zaczął wpychac sie na miejsce fryzjerki bo on chce nałożyć farbę na górę nałożył ja farbą spłynęła po całych włosach niszcząc wcześniejszą prace...wyszlam z salonu z pół polfarbowanymi włosami.facet nie zna sie na rzeczy chce tylko zarobić jak największą kasę nie znając sie na włosach.ciagle wychodzi na papierosy i przenosi okropny zapach do "salonu".
Fryzjerka która umie sporo i chce pracować nad włosami zostaje wysłana na strzyzenie męskie które jest zajeciem tego pana.wciska on ludzi aby jak najwięcej sie nachapac a pozniej trzeba czekać po pół godziny.
Nie polecam naprawdę!
Moja ocena
Bufolus kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 1

jakość usług: 1

kreatywność: 1

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najdrozsza Pani.
Niestety musze zareagowac na Pani opinie za ktora oczywiscie bardzo serdecznie dziękuje.efekt ombre ktory Pani opisuje polega na delikatnym rozjasnieniu ok 1/3 dlugosci wlosow o max 2, 3 tony.odcien wlosow powinien byc zachowany w tej samej tonacji. a linia odcinajaca rozjasnione konce jak najmniej widoczna.(efek taki dal poczatek obecnemu sombre).nie powinno zostawiac sie rozjasnionych wlosow bez ich stonowania.Farba ktora zostala przeciagnieta stopniowo od odrostu na rozjasnione konce,miala na celu uzyskanie powyzej opisanego efektu.Jesli miala Pani inne oczekiwania niestety w naszym salonie takiej uslugi Pani nie uśwadczy.Jesli chodzi chodzi o organizacje pracy, nikt nie zostal oddelegowany do innej czynnosci gdyz pracujemy wspolnie na zasadach partnerskich i najwidoczniej w tym momencie zaistniala taka koniecznosc.Klienci sa umawiani rozsadnie.Faktycznie brakuje nam rak do pracy i z tego powodu zdarzaja sie opoznienia lecz czesto sami prosicie mnie o szybszy termin z wyszukanych powodów i to ze sie godze nie wynika to z mojej łapczywosci i checi jak Pani pisze "nachapania" gdyz zyciu mialem juz bardzo dużo pieniędzy,ale i brakowalo mi rowniez na paczkę papierosow ,dlatego,prosze mi wierzyc ze nie one sa najwazniejsze.Tak Palę Dużo.Z Wyrazami Szacunku Radosław Bugaj
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cuchnie Panu z ust, to już wystarczy żeby was nie odwiedzic. Zero pokory, porażka!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry