Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
jestem bardzo zadowolona zusługi wątek zamknięty strzyżenie bardzo profesjonalne
~Kati
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 czerwca 2015

Jestem bardzo zadowolona! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z jakości usług! Koloryzacja została wykonana bardzo...
~Joanna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 czerwca 2015

Szczerze polecam! wątek zamknięty bardzo fajny przytulny salon, obsługa bardzo miła, profesjonalne kosmetyki aż...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 października 2014

polecam:) wątek zamknięty wczoraj byłam w salonie z gruponem i zostałam miło zaskoczona, Strzyzenie...
~zadowolona klientka
-

dodano: 24 października 2014

porażka! wątek zamknięty Zaplanowalam sobie wizytę po rewolucjach które były przeprowadzone w tym...
~agnieszka
2

dodano: 11 sierpnia 2014

nie wróce tam wątek zamknięty jest to salon po rewolucjach. Program niczego tam nie zmienił,chyba tylko...
~nikita
-

dodano: 26 kwietnia 2014

niestety ale nie wrócę wątek zamknięty w salonie brud i nieciekawy wystrój.panowie mili ale co 10 minut wychodzą na...
~kobieta
-

dodano: 11 kwietnia 2014

żal wątek zamknięty sorry ale wiecej razy tam nie pójde, byłem tam i taki jaki zostałem tam brud...
~nie napisze kto bo potem człowie
-

dodano: 9 kwietnia 2014

Stala klientka wątek zamknięty Jestem stala klientka salonu Bufolus wychodze zawsze bardzo zadowolona...
~Justyna
1

dodano: 17 lutego 2014

polecam! wątek zamknięty Niewielki, przytulny salon, z przemiłą ekipą. Fryzjerzy są zgrani, mają dużo...
~gdańszczanka
-

dodano: 30 marca 2014

Super salon ! wątek zamknięty Wczoraj byłam na strzyżeniu u przemiłej pani Asi i jestem pozytywnie...
~Ania
-

dodano: 27 lutego 2014

oczekiwałam czegoś lepszego... wątek zamknięty kupiłam grupon na koloryzację, strzyżenie i modelowanie. Po wejściu podałam...
~lulu
-

dodano: 6 lutego 2014

:) wątek zamknięty Wszystko cudnie! Pani fryzjerka przemiła, pan z resztą również. Kolor wyszedł...
~Anna
-

dodano: 23 stycznia 2014

Fajny zakład i miła obsługa wątek zamknięty Była tam pierwszy raz pod nowym adresem na Żwirki i Wigury i muszę powiedzieć...
~Stefania
-

dodano: 12 grudnia 2013

cd. wątek zamknięty Pomijam fakt, że całe ścięcie było wykonywane tępymi nożyczkami, bo jak...
~klientka
-

dodano: 5 grudnia 2013

do poprawki wątek zamknięty Byłam ze zniżek- ampułka regenerująca+strzyżenie. Moja najdłuższa wizyta...
~klientka
-

dodano: 26 listopada 2013

zadowolona klientka - opinia wątek zamknięty bardzo sympatyczna obsługa, jakoś usług również na wysokim poziomie
~zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 maja 2013

:) wątek zamknięty Karnet bardzo się opłacał - jestem bardzo zadowolona.
~Tereska
-

dodano: 26 maja 2013

będziecie zadowoleni wątek zamknięty Miła atmosfera, profesjonalna obsługa, zakład niewielki ale bardzo przyjemny....
~Krystyna
-

dodano: 19 kwietnia 2013

jestem zadowolona :) wątek zamknięty Bardzo sympatyczny właściciel Pan Radek no i bardzo kreatywna fryzjerka Pani...
~Magda
-

dodano: 19 kwietnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry