Widok
poród na zaspie
20 lutego urodziłam w tym szpitalu synka.Tydzień wcześniej trafiłam na patologię ciąży,gdzie opieka jest naprawdę bardzo dobra.Zdiagnozowano nieprawidłowosci mojej ciąży odpowiednio,dzięki temu urodziłam zdrowego maluszka,poród odbył się przez cesarskie cięcie i tu ukłon w stronę lekarzy ,gdyż jak się zdążyłam zorientować wcześniej , w tym szpitalu nie czeka się zbyt długo na podjecie tej decyzji ,dzieki temu maluszki rodzą sie zdrowe:)Na oddziale połozniczym również zaopiekowano się nami bardzo dobrze,uzyskałam sporo ważnych informacji,i przygotowałam się przez ten czas by samodzielnie w domku podjąć sie rodzicielstwa bez obaw.
Dziekuję personelowi za opiekę i pomoc.Dwa tygodnie pobytu w tym szpitalu nie były dzięki ludziom tam pracujacym takie straszne;)
pozdrawiam gorąco położne p.Bozenkę i p.Irenkę z Patologii oraz personel z Oddziału położniczego.Oby tak dalej!!!
Dziekuję personelowi za opiekę i pomoc.Dwa tygodnie pobytu w tym szpitalu nie były dzięki ludziom tam pracujacym takie straszne;)
pozdrawiam gorąco położne p.Bozenkę i p.Irenkę z Patologii oraz personel z Oddziału położniczego.Oby tak dalej!!!
Moja ocena
Szpital św. Wojciecha
kategoria: Szpitale
obsługa: 6
jakość usług: 4
wyposażenie: -
czas oczekiwania: 4
ocena ogólna: 4
4.5
* maksymalna ocena 6