Widok

poszuje dla mamy partnera na sylwestra

Witam serdeczne
Chcemy zabrarać mame na sylwestra i poszukuje dla nie prtnera, aby nie czuła się samotna. Jeat super kobietą, o bardzo młodym wyglądzie i niesamowitym poczuciu humoru. Osóbka z niej energiczna, lubi tanczyć dobrze się bawić i kocha ludzi. Mama ma 64 lat choć wyglada na niepełna 50-siąt, a zachowuje sie na niespełna 40-ści,
Mam nadzieję ,ze znajdzie sie męzczyzna, który bedzie chciał spedzić czas w towarzystwie mojej mamy i naszym, czyli z jej córa i zieciem oraz synem z osoba towarzysząca. Sylwester odbędzie sie w SOPRANO na gdzńskim przymorzu.
Kandydat
Jedyne warunki.. to sympatia do ludzi, poczucie humoru, wyluzowanie (kontaktowość), Lubiacy dobra zabawe w towarzystwie bez względu na wiek i zapłacic za własny bilet centa 295 zł. w tym open bar alkoholowy do bólu i konsumpcyjny również.
Wiem , bo byłam w tym lokalu rok temu.. i dlatego pragnę zabrać mamę w tym roku.
Cel nadrzędny .... aby dla mamy to był cudowny niezapomniany wieczór.... bo naprawdę jej się to należy,
pozdrawiam córka menia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
>centa 295 zł. w tym open bar alkoholowy do bólu i konsumpcyjny również.

i to malutki problem ? , nie !!!! bo to wielgachny problem.. 300 dla emeryta to nie przelewki i tak nie przeje i nie przepije za co zapłaci,
następnie zdrowiem wielu może nie dorównać a jeszcze próba nawiązania
kontaktu aby nikogo nie urazić..

ostre wyzwanie, tylko dla specjalistów..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry