Widok

poszukiwana praca dla mlodej osoby

Witam,
Od jakiegoś czasu szukam dla siebie pracy na wakacje.
Jestem osobą młodą, ponieważ dopiero w połowie wakacji skończę 18 lat.
Chętnie podjęłabym pracę w roli kelnerki, barmanki, bądź też w roli sprzedawcy okularów, żelków etc. nad plażą.

Jestem osobą otwartą, pracowitą, wiecznie uśmiechniętą, radząca sobie w każdej sytuacji.
Jest jednak problem, bo nie ma pracy dla młodych, dlatego zwracam się do Was z prośbą, czy znacie jakieś restauracje poszukujące takich osób?
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skąd jesteś? Z Gdańska?
Tak, z Gdanska.
Nie rozumiem stwierdzenia " nie ma pracy dla młodych mam" ? Jeżeli jesteś zdecydowana i masz predyspozycje by pracować to fakt iż masz dziecko nie powinien być przeszkodą. Sama mam dziecko na dodatek sama je wychowuję i nigdy nie miałąm problemu ze znalexieniem pracy ...ba powiem nawet że informacja że jesteś matką może być plusem. Zależy ci na pracy bo masz kogo utrzymywać. Poznałąś co to organizacja i odpowiedzialność. Na rozmowie o prace musisz wykazać wiele chęci i pełną kulturę. Pracodawca musi wyczuć że zależy Ci na pracy i tyle. Bycie mamą nie jest wymówka lub usprawiedliwieniem - To SIŁA! :-)))

Pozdrawiam i życzę sukcesów!
jej wybacz zle przeczytałam. ;-) wczesniej czytalam o mlodej mamie a teraz mi sie pomylilo z twoim tematem :-)
Odezwij się do mnie na gg 6814200 :) mam coś ale to praca raczej dorywcza a nie stała jak kelnerka itd

Inne tematy z forum Praca

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

do góry