Widok

poszukuje oryginalnych tapet

szukam ciekawych, oryginalnych tapet. nie wiem gdzie mam sie kierować, bo od niedawna zamieszkuje Gdańsk, z góry dzięki za pomoc,
pozdrawiam
Agnieszka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Zamiast tapety proponuję tynki dekoracyjne. Idealne w utrzymaniu czystości, zmywalne i trwałe. Zapraszam na swoją stronę.
http://www.fresco.gda.pl/
Pozdrawiam
Bartosz Leszczyński
witam
ja na jedenej ścianie jestem zainteresowana położeniem tynku strukturalnego ścinana juz przygotowana do położania tynku czy byłby Pan zainteresowany? interesowałby mnie termin lipcowy pozdr
Witam, ostatnio byłam w takim salonie z ekskluzywnymi, bardzo oryginalnymi tapetami w centrum meblowym w Top Meblach. Nie pamietam jak sklep sie nazywał, znajduje sie on na I pietrze tam gdzie kiedyś były Top Meble we Wrzeszczu. Jest bardzo duzy wybór, osobiscie zamówilam tapete do salonu,
pozdrawiam
Różne fajne tapety sa też przy Media Markt ul. Grunwaldzka.
jestem projektantką wnętrz,
osobiście polecam www.grahambrown.com,
zakupu można dokonać przez internet,
pozdrawiam
http://www.integrostyl.pl/ ceny sa wysokie ale jakoscia bija na glowe zwykle tapety papierowe, cos o tym wiem bo je ukladam sa to okleiny scienne winylowe INREDO@WP.PL

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Projektant wnętrz Trójmiasto (78 odpowiedzi)

Szukam projektanta wnętrz w trójmieście w dobrej cenie czy możecie kogoś polecić ?

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Dom drewniany (15 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

do góry