Widok
a może być kawałek dalej?sopot wyścigi-od żabianki rzut beretem:-)przedszkole Bajkowa Kraina. fajne miejsce,mała grupa dzieci,przytulnie. bardzo duże sale, ciekawe zajęcia. i bardzo sympatyczne "ciocie" przedszkolanki, nastawione na współprace z rodzicami. polecam, moje dziecko uwielbia tam chodzić :-)
ja polecam przedszkole " Sprytne misie " na granicy wrzeszcza i oliwy.
uczęszcza tam obecnie już druga moja pociecha. przyjmują już dzieci od 1,5 roku. panie są cudowne, codziennie dostaję pełną informację o tym co dziecko robiło, co jało , jak spało. raz w miesiącu otrzymuję zestaw jego prac plastycznyc. przedszkole współpracuje z bardzo dobrym logopedą . dzieci mają dodatkowo angielski, gimnastykę , przygotowują przedstawienia.
naprawdę polecam a w razie pytań słuzę pomocą....
uczęszcza tam obecnie już druga moja pociecha. przyjmują już dzieci od 1,5 roku. panie są cudowne, codziennie dostaję pełną informację o tym co dziecko robiło, co jało , jak spało. raz w miesiącu otrzymuję zestaw jego prac plastycznyc. przedszkole współpracuje z bardzo dobrym logopedą . dzieci mają dodatkowo angielski, gimnastykę , przygotowują przedstawienia.
naprawdę polecam a w razie pytań słuzę pomocą....