Widok

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy

Pośrednicy i zarządcy Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy bardzo niezadowoleni z ich komunistycznych "usług". Czy ktoś może polecić sprawdzonego Zarządcę, który szanuje i dba o dobro swoich klientów? Najlepiej z okolic Wrzeszcza.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Musicie dopytać o dostępność, ale nie sądzę, aby cokolwiek mogło być nie tak - https://www.integrummanagement.pl Oni działają na terenie całej Polski - kwestia tylko ustalenia szczegółów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
znalazłem już i jestem zadowolony. http://bmtwybrzeze.pl/
Co prawda jest z Gdyni, ale nie przeszkadza nam to. Dojeżdża jeśli jest potrzebny na miejscu. Wyjaśnia stare tematy wrzucone pod dywan przez poprzedniego zarządcę i czyści stare historie nietykane od lat (np nieuregulowany stan prawny piwnic, dotacje na remont kamienicy etc.) Polecam. Właścicielem firmy jest pan Marek Lewandowski. Firma BMT Wybrzeże.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam polecam , P.U. ERTA Rafał Tarnawski firma miesci sie na Siedlcach

http://erta.pl/ tel .58 303-19-13
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zadzwon na numer 608374295
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Administracja Budynków Halina Jaskulska s.c filia Manhatan we Wrzeszczu tel.608374295
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

Również mamy administratora z Gdyni - firma BOB i szczerze polecam. Kompetentni, otwarci na dyskusje, propozycje, pomagają rozwiązywać problemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Na różnych zarządców można trafić. Ja miałem z jedną firmą duże problemy, zawsze był problem żeby się dodzwonić, w przypadku awarii trzeba było na reakcję czekać parę dni nieraz. Teraz korzystamy z obsługi firmy Osiedle Zielone i dużo się poprawiło. Terminowi, kontaktowi, szybko reagują właśnie w przypadku awarii, gdzie ten czas oczekiwania na fachowców jest bardzo ważny. Nie wyobrażam sobie być kilka dni bez wody czy prądu, a tak było raz przy poprzednim zarządcy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nasze sprawy wspólnotowe są pod opieką firmy Osiedle Zielone od paru lat i nie narzekam. Przede wszystkim tutaj jest przejrzyście, dokładnie wiem na co pieniądze idą, zwłaszcza mam tutaj na myśli fundusz remontowy. Co roku na zebraniu nam zarządca podaje plan remontów i rzeczywiście dużo się dzieje blok ocieplony, klatka odmalowana, szlabany założone (o to wnioskowaliśmy jako mieszkańcy). Dużo się dzieje, nie ma tak jak w innych wspólnotach, że kasę płacą a potem nie wiedzą co się z nią dzieje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
W życiu twą mac erta to jest dopiero koszmar

Nigdy w życiu.Każdy remont spartaczony,fachowcy - tylko z nazwy, bez kasków...itp.Szkoda czasu i słów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

byle nie PON !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się. Nami też zarządza Euroformat i to jest jakaś tragedia po prostu. :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam zarządcę PROPTER, duże zaangażowanie, wreszcie rozpoczęliśmy długo wyczekiwany remont, przejrzyste warunki,
propter.biz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja polecam Panią Joanne Ziembe nie ma lepszej w Balt-Dom oddana dla klienta!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja bym jeśli chodzi o Trójmiasto polecił Osiedle Zielone. Nie spotkałem się ze złymi opiniami na ich temat, a akurat znam kilka osób z Sopotu czy Gdyni którzy są ich klientami. Ja mieszkam w Gdańsku akurat i od samego początku od stanu deweloperskiego jesteśmy przez nich zarządzani – uczciwie, rzetelnie, z dobrym szybkim kontaktem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam wrażenie, że co piąty post w tym temacie _nie jest_ napisany przez któregoś z właścicieli bądź pracowników firm zajmujących się zarządzaniem nieruchomościami. Sterta bezużytecznych wpisów trącących kryptoreklamą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
M lokum, dramat, a z wieloma wspólnotami miałem do czynienia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Omijać wielkim łukiem firma intradom można znaleźć informacje w necie na ich temat bardzo negatywne

Ja polecam EDOM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

M-Lokum dramat i omijać z daleka. Odpisywanie na maile trwa tygodniami a dogadanie się graniczy z cudem. Telefonicznie pojawia się hasło "oddzwonię" i na tym się kończy. Naprawa uszkodzonych czujników zmierzchu trwa tygodnie - przecież to nie oni płacą później za prąd więc po co się spieszyć... Nie polecam a jak macie to zmieńcie - zobaczycie jak jest z innym zarządcą to odczujecie ulgę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0