Widok

poszukuję zespołu/gitarzysty (-stki)

Witam. Sprawa jest dość prosta. Kocham śpiewać no i szukam zespołu do ktorego mogłabym dołączyc sie i być wokalistką lub szukam gitarzyste/gitarzystkę aby można coś razem stworzyć. Mieszkam w okolicy trojmiasta i mam nadzieje ze ktos sie znajdzie .
Moj glos juz przeszedl troche konkursow i występow, oczywiscie wszystko z pozytywnym winikiem , puchary medale, jednym slowem zwycięstwa. :)
Śpiewam wszystko. TAk wiem powiecie co dokladnie poniewaz słowo wszystko ma dość szerokie pojęcie, a ja zdaje sobie z tego sprawe, ale juz tłumaczę: ciągnę wysoko, śpiewam nisko a także pośrednio czyli tak w skrocie (pierwszym drugim i trzecim glosem, potrafie każdym ) , do tego: czy rock, czy jakikolwiek inny styl muzyki sprawia mi ogromną przyjemność i pasję :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie można Ciebie posłuchać? Masz jakieś nagrania już za sobą? Czy missagent22 oznacza, że masz 22 lata? Zostaw jakiś namiar na siebie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
+nie, to przypadkowa liczba ,a raczej ulubiona , moj wiek to 20 lat
Piszesz własne teksty? W jakich językach śpiewasz?
nie nie pisze wlasnych tekstow
w jezyku ojczystym
Ja piszę teksty po polsku i gram na gitarze. Nagrałem także kilka piosenek Raczej mi chodziło z namiarem o maila, aby wymienić się próbką umiejętności. Może źle zapytałem... Tak czy inaczej mam pewien pomysł na współpracę z żeńskim głosem. Moglibyśmy spróbować. Oczywiście po akceptacji tego co tworzę.
ok to czekam na e-maila
zanetka_0616@wp.pl

Inne tematy z forum Hobby

System CRM w firmie (102 odpowiedzi)

Czy w swojej firmie macie jakieś systemy, które wspierają waszą działalność? Coś, co zapewnia w...

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

do góry