Widok
Takowe propozycje z mojej strony również były ale skończyły się na rozmowie samym ze sobą dlatego już nie umieszczam takich propozycji tylko wychodzę potańczyć samemu przy klimacie lat 70,80,90 w Sopocie towarzystwo zróżnicowane od 21 do 60latków z ulicy którzy przechodzili z kilami i wpadają potańczyć :D. Wczoraj nawet wpadłem z przypadku po rolkach do klubu no i skorzystałem z Zumby :)
Tutaj widzę chociaż kilka postów wpadło :)
Tutaj widzę chociaż kilka postów wpadło :)
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)
jolkafasolka bardzo miło z twojej strony ale nie reklamujmy tego ;)
Jestem bywalcem w Śledzik Dance u Fabrykanta ,niektórzy narzekają na miejsce do tańczenia a wystarczy zacząć tańczyć na początku i swoje miejsce zaklepać :D a nie jak kończy się zabawa
Jestem bywalcem w Śledzik Dance u Fabrykanta ,niektórzy narzekają na miejsce do tańczenia a wystarczy zacząć tańczyć na początku i swoje miejsce zaklepać :D a nie jak kończy się zabawa
I znów muszę się powtarzać :), po co sobie Wy życie komplikujecie za mało macie problemów, spraw na co dzień. Chcesz potańczyć wyjdź i już.
Jutro Sopot godzina 21:00 Śledzik Dance u Fabrykanta na Moniuszki 21 :P - proste no normalnie banał :D
Jutro Sopot godzina 21:00 Śledzik Dance u Fabrykanta na Moniuszki 21 :P - proste no normalnie banał :D