Widok

potrzebuje krawcowej

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej :) jestem swieza narzeczona :) i zaczynam powoli planowac moj Wielki Dzien :)))) czy ktos z was ma namiary na naprawde dobra krawcowa? Chcialabym znalezc taka, ktorej bede mogal pokazac zdjecie mojej wymarzonej sukni a ona dokladnie zrozumie moje potrzeby...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem że jest krawcowa w Wejherowie i ona szyje sukienki wcale niedrogo,
ponadto po ślubie nie musisz sie martwić co z nią zrobić bo oddajesz ja jej...
miłych przygotowań:)

Czy masz jakies dokladniejsze namiary na ta krawcowa?
Czy to, ze jej moge oddac sukinke oznacza, ze ona ja pde mnie kupuje, czy tez dziekie temu koszty uszycia sa tansze, tylko trzeba sie jakos dokadac...
muszę się zapytać mojej koleżanki bo ona właśnie tam szyła z tego co wiem to ona od razu mówi że się tą suknię zostawia i dlatego koszt uszycia jest tańszy ona płąciłą za suknię ok. 800 zł,

przepraszam że to tak długo trwało ale w końcu udało mi sie dostać ten nr telefonu i adres
salon sukienek slubnych i wieczorowych "B.J" wejherowo ul. Sienkiewicza 2d tel.6722540,

Jest taka krawcowa w Wejherowie ale nikomu bym jej nie poleciła. Jej córka ma sklep z materiałami w Nanicach i tam przyjmuje zamówienia na suknie a na przymiarki jeździ się do jej mamy do domu. Fakt szyje niedrogo ale ile nerwów się można najeść to szok. W październiku wychodziła za mąż moja siostra i właśnie u niej sobie szyła suknie ślubną a ja i moja mam wieczorowe. To był koszmar! Ta krawcowa pięć razy odwoływała przymiarkę pisząc nam sms na godzinę przed spotkaniem, że np. coś jej wypadło. Pomimo wcześniejszych ustaleń (niestety ustnych) policzyła każdej z nas drożej za szycie i mi np. nie uszyła halek tak jak chciałam ale już nie było czasu na poprawki bo praktycznie odbierałam kreację na tydzień przed weselem. Dziewczyny uważajcie naprawdę niesolidna kobieta. Lepiej troszkę dołożyć i znaleźć kogoś z bardziej profesjonalnym podejściem do klienta.
nie mam pojęcia czy chodzi o tą samą wiem że moja koleżanka nie miała zadnych problemów z szyciem przymiarkami itp.

dzieki bardzo za te namiary :))) i ze mimo wszytsko pamietalas o tym
pozdrawiam

jest też taki niby salon gdzie szyją suknie w Gdyni na Placu Górnosląskim. Ja sie własnie zastanawiam nad taka opcja...bo sukienka która mi sie BARDZO podoba jest troche za droga :( a pani szyjąca twierdzi ze moze mi uszyc taką samą...ale boję sie bo ta suknia jest chyba trudna do uszycia...i jak jej jednak nie wyjdzie tak jak powinno :/
Ja z kolei upatrzylam sobie sukienke na stronie internetowej i boje sie tego, ze do mnie ona nie bedzie pasowala....

Inne tematy z forum Wejherowo

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

do góry