Widok

pozdrowienia

Rowery Temat dostępny też na forum:
dla wszystkich, którzy jadą rano (po 7) ścieżką między Wrzeszczem a Gdańskiem, a szczególnie dla pewnego szpakowatego rowerzysty ze słuchawkami i w czarnych okularach :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mig napisał(a):

> dla wszystkich, którzy jadą rano (po 7) ścieżką między
> Wrzeszczem a Gdańskiem, a szczególnie dla pewnego szpakowatego
> rowerzysty ze słuchawkami i w czarnych okularach :))

To byłem ja. Pozdrawiam również. Tylko następnym razem proszę się nie uśmiechać, nie machać ręcami, nie udawać strzelania z karabinu maszynowego i nie wydawać okrzyków typu "pozdrower!", "bikersi górą!", "przecz z romanem!", "chrzań władzę - bądź pedałem!", "bić pieszych!" itd., itp., bo ja i tak nic nie słyszę, gdyż słucham nowego singla Irona Maidena w formacie empeczy. :)
nie macham rękami i nie wydaję okrzyków :) przynajmniej nie na rowerze i w górach:)
jade i ciesze sie, że jade do roboty, że jest fajny słoneczny dzień (albo, że jeszcze mało pada:), że jak się trochę spóxnie to mi nikt głowy nie urwie:)

i mam w nosie co sie dzieje w polityce
to do miłego
aaaa, to nie byłeś Ty?!!! To inny ktoś mnie tak pozdrawia... :D

Pozdro,
Yary
no nie byłeś, tylko byłas:) Yary napisał(a):

> aaaa, to nie byłeś Ty?!!! To inny ktoś mnie tak pozdrawia... :D
>
> Pozdro,
> Yary
Och, tu zaszła pomyłka! To ten kędzieżawy w bejzbolówce macha do mnie i robi paszczą tra-ta-ta! Wznosi okrzyki i jeździ bez trzymanki. Horror!

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

do góry