Widok

poznam kogoś

Jestem młodą kobietą ,która zmęczona samotnością chętnie poznałaby kogoś... byle nie "byle kogo" ;-). Oczekiwania: szukam zwariowanych osób, nie myślących stereotypowo, nie ulegających politycznej poprawności, lewakom mówię nie. Po prostu szukam ludzi "z mojej bajki", może znajdę kogoś akurat w/na trójmieście... Trzymajcie się
Ps. stellata@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
adAstra no proszę...A gdzie per aspera?
Rozumiem, że Ty dążysz gwiazd, ale nie przez cierpienie... Słusznie. Jestem jak sądzę niestandardowo myślącą osobą i szukam znajomych:).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuje piwo dzis?
Nie wiem jak założycielka wątku,ale ja nie mogę.
A kiedo mozesz?:)
Lepiej byłoby szukać "byle kogo" - łatwiej znaleźć:)
Kogoś z bajki i to jeszcze Twojej własnej - nie będzie łatwo znaleźć, zwłaszcza tutaj.

Internet chyba nie jest miejscem do szukania zwariowanych osób myślących niestereotypowo. Tak z 10-15 lat temu to tak, wtedy było to właśnie takie miejsce, ale obecnie to właśnie takie miejsce w stylu politycznej poprawności.
Będąc konsumentem, człowiekiem podążającym szeroką drogą, chcącym być nowoczesnym i na czasie, to trzeba tu być. A w samym internecie, miejscem najbliższym temu są między innymi portale skierowane do możliwie dużej ilości ludzi, takie jak ten (i wcale nie zawarłem w tym zdaniu sugestii że są dla "byle kogo").

To że nie mogą to być lewacy to też problem. Zważając na naszą sytuację polityczną, prawica to większość, czyli większość wyborców też jest prawicowych, zatem polityczna poprawność też jest prawicowa;)

Chyba że mając na myśli "lewaków" masz na myśli osoby leworęczne - to wtedy odpadam tylko ja i 10% społeczeństwa:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

do góry