Widok

poznam mame :) zaspa

czesc,
poznam mamusie badz tatusia z dzieckiem w celu spedzenia czasu na spacerkach, wymiany doswiadczen:)
Jestem mama 9-miesiecznej dziewczynki i nudze sie chodzac sama po osiedlu,
zapraszam chetne osobki:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aj z tymi chorobami.Moze kiedys przyjdzie czas ze wszystcy beda zdrowi to sie gdzies wybierzemy:)Powrotu do zdrowka zycze.
Ja juz chce laaaaatooooo!!!!
uuuu to lipa:/ życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!!! a mój mały dopiero co doszedl do siebie, 3 tygodnie go trzymało:/
No to teraz dla odmiany, my coś złapałyśmy:(. Lenka rozłożona, na razie jeszcze bez antybiotyku, a mnie zaczyna gardło boleć. Wrrr
Mamaalanka, i jak u Was ze zdrówkiem???? my byliśmy dziś na kontroli no i maly ma miec inhalacje jescze przez tydzien bo są zmiany na oskrzelach:/ masakra chyba nigdy sie od nas nie odpedzi te chorobsko:/ Dobrze tylko, ze tam w przychodni wypozyczaja inhalator i nie trzeba kupowac:)
Idzie ktoś?
Teraz to bedzie najgorsza pogoda,wszyscy beda chorowac.Mnie juz gardlo voli i sie modle zeby maly sie tylko nie zarazil.
Kasia, tak się własnie zastanawiałam, co u was, bo jakoś cicho, a tu takie wieści:(
Inhalator+sol fizjologiczna i jakies krople mi zapisala do inhalacji.ale lepiej nic nie rob na wlasna reke.Ja bym na Twoim miejscu dzis do niej poszla,bo tak to sie bedziesz denerwowac caly weekend.
a jak robilas te inhalacje???
Kasia,to wy jeszcze chorzy?O ja to wspolczuje.Alanek mial kaszel,poilam go syropami,ktore przepisala oczywiscie Borostowska:)ale nie bylo efektu,poszlam do Jankowskiej,ta kazala robic inhalacje.3 dni i po kaszlu.Alanek mial mokry kaszel i ciezko oddychal.
Witam, mam nadzieję, że chociaż Wy skorzystałyście z ładnej pogody i wychodziłyscie często na spacerki:) My niestety juz 2 tygodnie siedzimy w domu:/ skonczyło się na antybiotyku, lekarz stwierdził infekcję dróg moczowych, gorączka przez 5 dni, ktorej zadne leki nie mogły zbić i rzadkie zielone kupy:/:/ no i fatalny wynik badania moczu:/, [po podaniu antybiotyku automatycznie wszystkie objawy ustały, zaś teraz męczy go mokry kaszel i charczenie:/ W poniedziałek idziemy na kontrolę, mam nadzieję, ze już nie długo będziemy mogli również skorzystać ze słonecznej pogody:) ehh, wszystko przez choróbsko, które przyniósł mąż do domu:/:/
Mamaalanka, ty mówiłaś, że twój synek miał ostatnio kaszel, co mu podawałas????
Co za ranny ptaszek:) . Pogoda sliczna, ale my chyba wyruszymy koło 15 dopiero.
Wejde,dzieki.Dziewczyny,jakis spacer dzis robimy?Ladna pogoda.
mamaalanka wejdz na ich strone tam jest wszystko
Nie wiem czy wielorazowy, bo to jest bon dla drugiej osoby :)

39 zł za 3 godziny. Swego czasu była znizka na Gruponie :). Ja z małą weszłam za darmo, ale nie wiem czy dlatego, że bylismy jeszcze z dzieckiem do 13 i on miał bilet czy z dzieckiem do roku zawsze wchodzi się za darmo.
Ale z tego co wiem to ten kupon jest wielorazowy.A ile tam plac kosztuje?
Byłam w Loopisie :) Suuuperrrrr było:). Miała ktoś z was rację która mówiła, że trzeba trochę uważać na starsze dzieci (bo zachowują się jak małe słoniki ), ale poza tym super, w następnym tygodniu też się wybieram:).

Teraz z innej beczki; mam kupon do Orsaya - 20% gdyby któraś chciała coś zakupić to możemy to zrobić wspólnie :) Dziś idę zobaczyć czy coś mają ciekawego.
Cha, cha :)
Tylko zeby nie byl przy jej kazdym pierwwszym razie:)Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My idziemy we wtorek do Loopys taka decyzja została podjęta :) Tata musi być przy "pierwszym" razie córki i już- tak powiedział.