Widok

poznam mame :) zaspa

czesc,
poznam mamusie badz tatusia z dzieckiem w celu spedzenia czasu na spacerkach, wymiany doswiadczen:)
Jestem mama 9-miesiecznej dziewczynki i nudze sie chodzac sama po osiedlu,
zapraszam chetne osobki:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Inhalator+sol fizjologiczna i jakies krople mi zapisala do inhalacji.ale lepiej nic nie rob na wlasna reke.Ja bym na Twoim miejscu dzis do niej poszla,bo tak to sie bedziesz denerwowac caly weekend.
Kasia, tak się własnie zastanawiałam, co u was, bo jakoś cicho, a tu takie wieści:(
Teraz to bedzie najgorsza pogoda,wszyscy beda chorowac.Mnie juz gardlo voli i sie modle zeby maly sie tylko nie zarazil.
Idzie ktoś?
Mamaalanka, i jak u Was ze zdrówkiem???? my byliśmy dziś na kontroli no i maly ma miec inhalacje jescze przez tydzien bo są zmiany na oskrzelach:/ masakra chyba nigdy sie od nas nie odpedzi te chorobsko:/ Dobrze tylko, ze tam w przychodni wypozyczaja inhalator i nie trzeba kupowac:)
No to teraz dla odmiany, my coś złapałyśmy:(. Lenka rozłożona, na razie jeszcze bez antybiotyku, a mnie zaczyna gardło boleć. Wrrr
uuuu to lipa:/ życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!!! a mój mały dopiero co doszedl do siebie, 3 tygodnie go trzymało:/
Aj z tymi chorobami.Moze kiedys przyjdzie czas ze wszystcy beda zdrowi to sie gdzies wybierzemy:)Powrotu do zdrowka zycze.
Ja juz chce laaaaatooooo!!!!
Mnie wzeszłym tygodniu cos łamało, ale podwójna dawka gripexu i taka sama aspiryny postawiła mnie na nogi. Dziewczyny życze szybkiego powrotu do zdrowia :):))))
popiram mamaalanka "Ja juz chce laaaaatooooo!!!!":D
No niestety ja wszystkie leki, aspiryny zwłaszcza muszę omijać szerokim łukiem ze względu na cycek :). Poza tym mała dziś już znacznie lepiej, mnie jak drapało w gardle tak drapie, ale nic więcej tak, że nie jest źle :)
A ktos mial odzwyczajac od cycka;)My juz malego przenieslismy do jego pokoju,dzis druga noc:)
Tia:), od cycka to ja się nie mogę odzwyczaić:)

Nasza mała śpi sama w łóżeczku od jakiegoś czasu, mój mąż ją nauczył tego w ciągu tygodnia (ja spałam w drugim pokoju), a od jakiegoś miesiąca nie budzi się w nocy w ogóle chyba, że ja nie słyszę:). W każdym razie zaczęłam sypiać jak człowiek :)
Dziewczyny, kiedy spacerek?
Od wtorku ma byc coraz cieplej,ale moj maly to juz nie chce do wozka isc,musze wyczaic moment kiedy bedzie chcial spac,a tak to sam,na nozkach.Juz stary chlop:)
Aga spoko możemy umówić się w parku na łażenie :) Ja moja już też puszczam;)
to dajcie znać kiedy będziecie się wybierać na spacer, to chętnie się dołączę o ile można):D:D
Można, można :)
Idę do parku jakby co:)
przyłączy się któraś do spaceru? ja tak za godzine bede w parku (wózek szaro pomarańczowy jak ktoś mnie nie zna) zapraszam :)))
A jak cię ktoś zna ?:)

Też się wybieramy :P