Widok
No dobra nie moglem przejsc obojetnie obok tego tematu. Czy marynarze to towar deficytowy? Nie wiem Ilona skad taki pomysl. Wbrew pozorom duzo jest w naszym kraju ludzi ktorzy plywaja. W samym Trojmiescie jest masa marynarzy. Wystarczy pojechac na Chrzanowskiego w Gdyni i zobaczyc co sie dzieje pod Urzedem Morskim a przynajmniej dzialo sie w listopadzie, grudniu gigantyczne kolejki w sprawie nowych certyfikatow takze mozna bylo wybierac, przebierac do wyboru do koloru hehe.
Powiem Ci, że Jak byłam młoda tez szukałam pana umundurowanego - nie wiem dlaczego ? ale jeszcze musiał mieć włosy faliiste, przystojny itd.
Przeminęło mi to z wiatrem i dlatego większość życia przeszłam sama mimo, że przy mym boku zawsze jakiś tam mężczyzna był. 2 mężów miałam w dowodzie osobistym nie w życiu i w łóżku ; trzeci mężczyzna mego życia był wszędzie tylko nie w Dowodzie Osobistym toteż nic po nim nie mam - żądnych uprawnień jako żona a zabrał mi dziesiątki lat życia.
Szukaj wyjątkowego z dobrym sercem - nie patrz na wygląd tylko na serce !
Przeminęło mi to z wiatrem i dlatego większość życia przeszłam sama mimo, że przy mym boku zawsze jakiś tam mężczyzna był. 2 mężów miałam w dowodzie osobistym nie w życiu i w łóżku ; trzeci mężczyzna mego życia był wszędzie tylko nie w Dowodzie Osobistym toteż nic po nim nie mam - żądnych uprawnień jako żona a zabrał mi dziesiątki lat życia.
Szukaj wyjątkowego z dobrym sercem - nie patrz na wygląd tylko na serce !