Widok

poznam marynarza

poznam marynarza czy ktos takiego zna to niech poda nr tel
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Podobno jest taki jeden bosman Bank , z akademii Pana Kleksa:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marynarz , obecnie towar deficytowy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sama za robotę się weź, a nie sponsora szukasz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie szukam sponsora, sama sie niezle sponsoruje a marynarz do szczescia nie jest mi potrzebny.Marynarz cale zycie nie bedzie marynarzem .Zawod marynarza jest jak kazdy inny.A co do roboty mam bardzo dobra prace i nie narzekam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ale bełkot.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A dlaczego akurat marynarza?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
...bo ma taki fetysz ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
No dobra nie moglem przejsc obojetnie obok tego tematu. Czy marynarze to towar deficytowy? Nie wiem Ilona skad taki pomysl. Wbrew pozorom duzo jest w naszym kraju ludzi ktorzy plywaja. W samym Trojmiescie jest masa marynarzy. Wystarczy pojechac na Chrzanowskiego w Gdyni i zobaczyc co sie dzieje pod Urzedem Morskim a przynajmniej dzialo sie w listopadzie, grudniu gigantyczne kolejki w sprawie nowych certyfikatow takze mozna bylo wybierac, przebierac do wyboru do koloru hehe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Marynarz to nie towar ktory mozna brac i wybierac jak na bazarze.Szanująće sie kobiety na pewno nie staną pod UM i nie będą zarywac marynarzy pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
@wdr, ale nie mówisz o mnie ;> ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie to nie było o pejczyku i kajdankach , wibratorkach , pompkach itd. to było o facetach zarabiających na morzu :P
Ufff od razu mi ulżyło :D
Jestem już spokojniejsza :D
Cześć-ja jestem takowym,tylko w jakim wieku ma być ten marynarz?Czy to obojętne dla ciebie? I to nie długo będę kawalerem z odzysku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moze byc i z odzysku w wieku35-42
Powiem Ci, że Jak byłam młoda tez szukałam pana umundurowanego - nie wiem dlaczego ? ale jeszcze musiał mieć włosy faliiste, przystojny itd.
Przeminęło mi to z wiatrem i dlatego większość życia przeszłam sama mimo, że przy mym boku zawsze jakiś tam mężczyzna był. 2 mężów miałam w dowodzie osobistym nie w życiu i w łóżku ; trzeci mężczyzna mego życia był wszędzie tylko nie w Dowodzie Osobistym toteż nic po nim nie mam - żądnych uprawnień jako żona a zabrał mi dziesiątki lat życia.
Szukaj wyjątkowego z dobrym sercem - nie patrz na wygląd tylko na serce !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeden taki wrócił z mórz i oceanów ;)
wolf1987@o2.pl
Wrócił z mórz i oceanów i znowu popłynie w siną dal Jesli jestes 87 rok to niestety troche za mlody pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a no taki zawód, że wracać będę ciągle na morze,, chce chociaż znaleźć sens/powód wracania do domu ;) mieć do kogoś wracać.

pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może się przyda:

Krzysztof
krzysztof.d@poczta.onet.eu
Gdańsk
Cześć.
Jestem marynarzem.Poznam fajną szczupłą panią do 45 lat.Więcej na maila.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestety nie przyda sie oferta.Musi byc Pan wiekowym facetem skoro szuka Pan Pani do 45 l Pozdrawiam

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

do góry