Widok

poznam samotne kobiety cel przyjażń koleżeństwo kakretne panie rozwudki zapraszam

poznam samotne kobiety cel przyjażń koleżeństwo kakretne panie rozwudki zapraszam
Moje drogie,

Samotnik to nie jestem, ludzi lubię a samotność puka do serca :) Pomyślałem że może warto się przedstawić!

michał lat 35+ szczupły i pracowity, lubiący wyzwania i stawiający sobie cele. Niektóre już są za mną, niektóre przede mną ale tak jakoś... sam wśród ludzi. Która z Was czuje to samo? Która pomimo bycia z innymi czuje pustkę w sercu? Nie ukrywam że szukam kogoś na stałe a i nie skąpię serca dla wybranki. Wierność to u mnie podstawa.

Może jestem charakternik ale z sercem na dłoni. Stać mnie na wiele.... wiele :)

Zachęcam do konwersacji! Nie będziesz żałowała! czekam na coś miłego a nie zawiedziesz sie gorąco pozdrawiam czekam na smsy tylko na meilu mnie nie ma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

o ile treść nie razi po oczach to tytuł może przyciągnąć tylko analfabetki, weź się najpierw za słownik potem za szukanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Społeczność

Pomoc dla rodziny z Gdańska (75 odpowiedzi)

Pomoc dla rodziny z Gdańska jak w tytule, pomogę rodzinie z dziećmi z Gdańska, może to być...

skup kolejki piko kupie (6 odpowiedzi)

skup kolejki piko kupie kupie kolejki piko roznych firm piko roco rivarossi marklin tulig...

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

do góry