Widok

praca francja-papryka

Co sadzicie otym ogłoszeniu?? brak nazwy firmy nr tel do Faceta i to jeszcze za granice... jak dlamnie dziwne
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niech odezwie sie ktos kto mial stycznosc i cos wie bo wplacil i np dostal bilet
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jedno mogę wam przekazać ; NIGDY,NIGDY,NIGDY (!!!) nie zwracajcie uwagi na ogłoszenia w których podana jest opcja wpłat pieniędzy . Wiem coś na ten temat ! Byłem kilka razy na wyjazdach do pracy za granicą Polski. I powiem Wam jedno ; ZAWSZE dostawałem bilet( lub pieniądze na przejazd) + 100 Euro na drobne wydatki po przyjezdzie na miejsce !!! To Oni ryzykowali ,NIE JA ! :)
Witam,
osoby które miały wyjazd do Francji zaplanowany na 30 lipca proszę o kontakt: francjapapryka2013@o2.pl
Pilne!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zrozumcie ze jak placicie za cos nie na miejscu to lipa ktos chce zarobic lub ludzi do taniej pracy bez placy lub kobiety do agencji
Nie daj sie wrobic to oszustwo jest golym okiem to widac
to oszustwo gruba kreska napisane to widac golym okiem
to oszustwo gruba kreska napisane golym okiem jedzcie to zostaniecie w agencji do ostatniej wazej chwili zycia
masz racje znasz sie jak malo kto ludzie odroznaja walkow
To powiedzcie mi moi drodzy gdzie są pewne i sprawdzone ogłoszenia do wyjazdów za granice - albo dobre agencje posredniczące. Wiem, że one zdzierają po pensji, ale można pojechać i załapac kilka kontaktów ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moi znajomi wyslali mu juz kase i czekaja na odpowiedz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Głąby
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktos jedzie z zamosica do pracy przy papryce 7 styczen 2014
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry