Widok

praca w Danii w magazynie

Witam,
czy ktoś wie coś wiecej na temat tego ogłoszenia, czy to nie jakaś sciema, bo mowią tam, ze trzeba wplacic 300zł, ktore pozniej zwracaja a to jakos dziwnie wyglada
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/przyjme-do-pracy-ogl4746600.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wał na 200% Nigdzie ze znanych miejsc nie dają wyżywienia i pracy tylko od 7-17, zazwyczaj są to firmy wielozmianowe, a jedzenie we własnym zakresie. Niestety słodko nie ma i na pewno ten adres mai.
100 osób po 300 pln 30k nieźle, nieźle
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
kolego Robertcie ja przacowałem w danii i jak pracujesz na dużym magazynie itp. to jedzenie masz za ok 200 zł na miesiąc śniadanie i ogólny katering. Więc jak zarabiasz w danii 8000 zł na rekę na miesiąc dodam tylko że na full time to norma, to te 200 zł na katering to są to grosze wręcz prawie nic. I każdy tyle tam zarabia zatrudniony przez vikary lub pracodawcę duńskiego, a zwykłe menele polaki które znają się na wszystkim to z mojego doświadczenia ledwo ciągną 90% z nich. Bo takie menele po otwarciu granic wręcz uwielbiają pracować za 15 do 25 zł na godzine troche po niemiecku troche po rusku no i pongielsku też tu coś powie tam coś pokaże bo inaczej nie umie HA Ha HA ŻENADA.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brzmi za pięknie żeby było prawdziwe. Żadnych kosztów wyżywienia, zakwaterowania i dojazdu? Praca od pn-pt 7-17. I jeszcze ta kaucja 300 zł. Przekręt. W normalnej pracy pracodawca nie każe ci płacić za to, że cię zatrudni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakis walek...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
juz samo ogloszenie bylo podejrzane!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

praca w call center (26 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...

do góry