Widok

praca w IKEA

Jak sie pracuje w IKEI jaka atmosfera zarobki umowy ? jeśli ktos wie dziękuję z góry za odpowiedź
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Praca w IKEA to ściema. Rekrutacja po kilka godzin jak na managera, a tak na prawdę potrzebuję na kasę.
Nie ma całego etatu jest 3/4, 1/2 ale nie cały.
Człowiek, który chce pracować, niech omija to miejsce. W d..ach poprzewracało się już i tam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się, nie można narzekać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracuję jako PH juz kolejny rok i jest w porządku. Dostajesz narzędzia do pracy i działasz. Plany sprzedażowe są, ale śmiało możesz je szybko wyrobić i wtedy wypłata rośnie jak wypracujesz coś ponad plan. Wiadomo plany są aktualizowane do osiąganych wyników, ale i tak da się wykręcić fajne liczby

Dla pracowników to plany są najważniejsze i przede wszystkim osiągalne, bo można spokojnie zarobić. Polecam Wielbark sweedowood
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zależy na jakie chcesz isć stanowsko. Ja np. pracuje na magazynie i dla mnie spoko. hajs tez na czas ;)

nie wiem jak w innych zakladach bo pracuje w Wielbarku i tutaj jest spoko..zdarzaja sie premie , czy dodatko a atmosfera spoko :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oho skąd ta tajemna wiedzą? Są znizki ale żałosne jak i praca tam.

w ikea nie ma znizek pracowniczych na kuchnie

Jak zawsze tam Szukają

17:38

Poszukuję pracownika z Ikei Gdańsk, który nie będzie korzystał ze swojej zniżki pracowniczej na kuchnię. Dogadamy się :) Proszę o kontakt na maila: go.ewcia@wp.pl

Przez 3 miesiace pracowało mi sie fajnie na kasach nie było zadnej informacji, ze cos robie nie tak a po 3 miesiacach nie przedłuzyli mi umowy. Takze do teraz nie wiem wlasciwie dlaczego,zadnego konkretnego powodu nie podano.Chyba na okres letni potrzebowano ludzi a po sezonie juz nie.Takie przedmiotowe traktowanie ludzi.

pracuje pare lat i już wiem,że lepiej się nie odzywać. Tylko cześć- cześć uśmiechnąć się, obserwować posłuchać i iść robić swoje bo ludzie potrafią być dwulicowi.Nawet w Ikea tego się nie da wyplenić.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
kierownik szmat, a napisał ''IKEI''
marna prowokacja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
jakies aktualne info odnosnie pracy w ikei??
Piszecie pitoly, a na proste pytanie odnosnie pracy w ikei to nic.
Ikea zatrudnia na 3/4 etatu na umowe zlecenie do tego 1000 na rękę.
http://m.independent.ie/business/irish/ikea-to-introduce-living-wage-of-1150-per-hour-for-all-irish-staff-31389134.html

To tak odnosnie zarobkow w ikei.
Dodam tylko, ze ceny wiekszosci produktow w ikea Polska i Ikea Ireland sa takie same.

Kiedy sprzedawca w ikea Pl bedzie zarabial minimalnie 48zl za godzine?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli ktoś pracuje w IKEI i chciałby zarobić kilka stówek proszę napisać na emaila ikea.online24@gmail.com. Chodzi mi o paragony które klienci zostawiają nic nielegalnego).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
hehe po 8h chciałabyś
Pracowałem.Głodowe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Np. patrząc tu?
http://www.ikea.com/ms/pl_PL/the_ikea_story/jobs_at_ikea/index.html

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry