Widok

praca w Polsce tylko dla ludzi z grupą,studenci,emeryci

mam 35 lat straciłam prace po 5-ciu latach w jednej firmie a 25-iu latach pracy nie dostałam zasiłku z urzędu pracy .Dlaczego w polsce tak ciężko z pracą przecież opłaty trzeba robic a niskie nie są ludzi jest bardzo duzo chętnych i zdrowych gotowych do pracy możemy liczyc na prace tylko na umowę zlecenie za 5 lub 6 zł na godz.to jest straszne dlaczego nikt z tym nic nie robi po co chodzimy na wybory i liczymy na lepszą przyszłosc skoro jest coraz gożej.jestem bezrobotna mieszkam w gdansku a musze wstawiac sie do urzędu po oferty pracy po to tylko że pani mi zaproponuje prace w kolbudach i w żukowie gdzie wiecej wydam na bilety darmowych przejazdów nie mam 7,20 na bilety do urzędu żeby dostac te dwie oferty tylko tyle mogłam liczyć na urząd pracy a widziałam na własne oczy że ludzi pełno od 20-ego roku życia do 50-ego smutnych z łzami w oczach żyjących z nadzieją o lepsze jutro pozdrawiam wszystkich poszukujących prace
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety w POlsce tak jest, im człowiek starszy tym trudniej o pracę. Sama kiedyś byłam w urzędzie dla bezrobotnych i widziałam tych ludzi patrzących z nadzieją na tablicę ogłoszeń. Moja znajoma musiała pożyczyć na bilet żeby pojechać do urzędu. To przecież normalne, bo skoro nie pracuje to skąd ma mieć na bilet?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
to dlaczego nie aplikowałaś do agata meble wszystkich brali pod koniec rekrutacji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zal mi cie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poszłaś do pracy w wieku 10 lat????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie bardzo rozumiem...??masz 35 lat, praca 25 lat a potem 5 lat wiec jak to sie porobiło? pracowałaś dzieckiem w kolebce??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mamy czas, w ktorych trzeba byc elastycznym, aby sobie radzic w zyciu.Co ci przeszkadza umowa na zlecenie?? Jak bys rzeczywiscie byla taka zdesperowana to podjelabys prace na zlecenie, a tak zalisz sie na forum.Obudz sie, czasy umow o prace oraz wygodnego zatrudnienia sie skonczyly, im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie:) Studenci, emeryci i z grupa sa dobrym kaskiem dla pracodawcow oszczedzajacym na skladkach, a wiesz ile takie wynosza? Moj pracodawca palcac mi 1300 na umowe o prace placi drugie tyle na skladki, dziwisz sie, ze chca studentow i emerytow? Nastepnym razem jak pojdziesz na wybory to zastanow sie dobrze na kogo glosujesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zacznij zaprzyjaźniać się ze słownikiem ortograficznym i zasadami interpunkcji, bo na to nigdy nie jest za późno. Jak było w pracy w wieku lat 10?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sądząc po słowniku, to pewnie przy konserwacji powierzchni płaskich pracowała..

A na serio - do urzędu nie musisz biegać CODZIENNIE, z tego co wiem podpisywało się listę raz w miesiącu. Daruj go sobie skoro masz internet - masz lepsze źródło w szukaniu pracy. Zrób sobie CV, ale taki porządne, ze ZNAKAMI INTERPUNKCYJNYMI! Wydrukuj sobie jedną stronę a resztę na ksero, potem w miasto z tym i szukać aktywnie roboty.
Urząd pracy traktuj jako ubezpieczyciela i nie psiocz na niego. Gdyby nie on to byś się nie wypłaciła u lekarza czy w aptece.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (15 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

praca w call center (26 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...

do góry