Widok

praca w Polsce tylko dla ludzi z grupą,studenci,emeryci

mam 35 lat straciłam prace po 5-ciu latach w jednej firmie a 25-iu latach pracy nie dostałam zasiłku z urzędu pracy .Dlaczego w polsce tak ciężko z pracą przecież opłaty trzeba robic a niskie nie są ludzi jest bardzo duzo chętnych i zdrowych gotowych do pracy możemy liczyc na prace tylko na umowę zlecenie za 5 lub 6 zł na godz.to jest straszne dlaczego nikt z tym nic nie robi po co chodzimy na wybory i liczymy na lepszą przyszłosc skoro jest coraz gożej.jestem bezrobotna mieszkam w gdansku a musze wstawiac sie do urzędu po oferty pracy po to tylko że pani mi zaproponuje prace w kolbudach i w żukowie gdzie wiecej wydam na bilety darmowych przejazdów nie mam 7,20 na bilety do urzędu żeby dostac te dwie oferty tylko tyle mogłam liczyć na urząd pracy a widziałam na własne oczy że ludzi pełno od 20-ego roku życia do 50-ego smutnych z łzami w oczach żyjących z nadzieją o lepsze jutro pozdrawiam wszystkich poszukujących prace
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety w POlsce tak jest, im człowiek starszy tym trudniej o pracę. Sama kiedyś byłam w urzędzie dla bezrobotnych i widziałam tych ludzi patrzących z nadzieją na tablicę ogłoszeń. Moja znajoma musiała pożyczyć na bilet żeby pojechać do urzędu. To przecież normalne, bo skoro nie pracuje to skąd ma mieć na bilet?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
to dlaczego nie aplikowałaś do agata meble wszystkich brali pod koniec rekrutacji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zal mi cie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poszłaś do pracy w wieku 10 lat????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie bardzo rozumiem...??masz 35 lat, praca 25 lat a potem 5 lat wiec jak to sie porobiło? pracowałaś dzieckiem w kolebce??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mamy czas, w ktorych trzeba byc elastycznym, aby sobie radzic w zyciu.Co ci przeszkadza umowa na zlecenie?? Jak bys rzeczywiscie byla taka zdesperowana to podjelabys prace na zlecenie, a tak zalisz sie na forum.Obudz sie, czasy umow o prace oraz wygodnego zatrudnienia sie skonczyly, im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie:) Studenci, emeryci i z grupa sa dobrym kaskiem dla pracodawcow oszczedzajacym na skladkach, a wiesz ile takie wynosza? Moj pracodawca palcac mi 1300 na umowe o prace placi drugie tyle na skladki, dziwisz sie, ze chca studentow i emerytow? Nastepnym razem jak pojdziesz na wybory to zastanow sie dobrze na kogo glosujesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zacznij zaprzyjaźniać się ze słownikiem ortograficznym i zasadami interpunkcji, bo na to nigdy nie jest za późno. Jak było w pracy w wieku lat 10?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sądząc po słowniku, to pewnie przy konserwacji powierzchni płaskich pracowała..

A na serio - do urzędu nie musisz biegać CODZIENNIE, z tego co wiem podpisywało się listę raz w miesiącu. Daruj go sobie skoro masz internet - masz lepsze źródło w szukaniu pracy. Zrób sobie CV, ale taki porządne, ze ZNAKAMI INTERPUNKCYJNYMI! Wydrukuj sobie jedną stronę a resztę na ksero, potem w miasto z tym i szukać aktywnie roboty.
Urząd pracy traktuj jako ubezpieczyciela i nie psiocz na niego. Gdyby nie on to byś się nie wypłaciła u lekarza czy w aptece.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry