Widok

praca z otto w holandii

cześć,
mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe? wspołpracowalam z nimi w kraju, ok 5 miesiecy razem, ale zagranicą to boje sie troche o warunki pracy i lokalowe oferowane przez agencje..

widzialam opinie w internecie, ale wiadomo, pisac mozna duzo, a mam nadzieje ze te opinie sprzed 2 lat, są już nieaktulane.
dajcie mi to rozpracowac ;))

a moze ktos by chcial tez do holandii z gdańska? bo samemu bez jakiegokolwiek znajomego, to tez sie czlowiek troche boi..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a te słodkie komcie daje dominika, klara, johny, adam, wiśnia, kasia, marcin, zosia, silacz czy robol OTTO, który dba o załatanie kulejącego wizerunku bo nie ma już kogo posłać do pracy? chociaż ip zmień gdy następnym razem zaczniesz wychwalać Otto pod niebiosa...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ile osób tyle opinii ;) ja np z niczym problemu nie miałam wszystko było w porządku, hajs się zgadzał zawsze na czas - jak dla mnie to najwazniejsze, warunki do mieszkania może nie są wow, ale są czyste i schludne, na wakacje w końcu nie jedziemy ..
praca zapewniona, wyplata tez, a jesli ci malo to dodatkowe godziny tez sobie zalatwisz :) ludzie w agencji bardzo sympatyczni i chetni do pomocy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
masz 100% racje, jestem osoba ktorej nie chcialoby sie zalatwiac tego wszystkiego i martwic czy to na pewno bedzie ok, w otto wiekszosc spraw zalatwiaja za nas i to jest super
ja tam sie dziwie niektorym ludziom co tak narzekali na warunki, przeciez wiadomo ze jedzie sie do pracy a nie wypoczywac w 5 gwiazdkowym hotelu, to na czym powinno najbardziej zalezec - praca - byla zawsze, a jak praca to i kasa ;) ja dobrze wspominam tam prace
to co bylo kiedys i dzis - nie ma porowniania! teraz warunki mieszkaniowe sa naprawde spoko, wyplaty zawsze na czas, polecam kazdemu :)
@mirta zgadzam sie, cale szczescie ze oni zalatwiaja wiekszosc formalnosci, my i tak zawsze mamy duzo do zrobienia i malo czasu
@murek nie tylko kase - wybor pracy tez :)
@lukasz dokladnie sie z toba zgadzam! przeciez nie chodzi o to zeby jechac do 5 gwiazdkowego hotelu tylko po kase ;)
bylem i rowniez polecam, hajs sie zgadzal a to w koncu najwazniejsze :)
no to jest właśnie to o czym mówię. porządna, sprawdzona agencja, nie jakieś tam bujdy na resorach. a nie ma sensu samemu się w to bawić, skoro może agencja za nas załatwić taki wyjazd ;)
jak ja byłem to jak w jednym miejscu pracy nie bylo to mnie wysylali w inne. takze praca byla stale. bylem z otto w holandii i nie ma tu sie czego bac. normalnie placa i mozna zarobic.
no ale to nie z otto raczej. oni nie robią problemów i gwarantują robotę, więc luz. można jechać do niemiec albo do holandii, maja dużo miejsc z pracą. byłam z nimi w zeszłym roku i nikt z ludzi tam, nie miał problemu z pracą i pieniędzmi.
Byłam zagranicą i kobieta z agencji pracy powiedziała wprost, że jeżeli jest to praca przez agencję nie ma najmniejszej gwarancji ciągłości pracy i tym samym godzin. Raz już mieliśmy wyjechać do innej części Uk przez polską agencję i były tam takie kary za zerwanie umowy, że zrezygnowaliśmy. Było 3000 zł jak wcześniej zechcesz odejść, kary za nieobecności itp. Jak już się tam dostaniesz to strach pomyśleć co będzie jak okaże się że nie jest kolorowo, a za lokum trzeba płacić i widmo kary wisi nad głową...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bylem z kumplami w niemczech wlasnie z otto, pojechalismy do marketu pracowac i spoko, kiedys tak tez pracowalem u nas ale kasa wiadomo lepsza za granica.teraz przymierzam się jechac znow z otto.maja duzo ofert pracy
praca ok, towarzycho też, hajs bez proszenia się. dla mnie niemcy spoko, mówię o mytoys.
ja mam inne pytanie, bo chce jechac z otto do niemiec, moze ktos i nich tak pracowal i moglby opowiedziec jak wyglada praca/zarobki/mieszkanie i ogolnie jak wraz3nia?
niestety ja nie znad morza, ale coś wiem na temat pracy w holandii przez otto. jeśli już raz z nimi byłeś to wiesz jak jest. praca jest zapewniona, jeśli za mało to dodają godziny, tak żeby można sobie zarobić na mieszkanie i opłaty. poza tym zawsze można się kontaktować z agencją i jeśli coś się dzieje to problemy są rozwiązywane na bieżąco.
nie ma się czego bać, warunki mieszkaniowe są dobre, poprawiły się w porównaniu z tym co było ileś lat temu, jest wiele lokalizacji, różne liczby pokoi itd. cały proces rekrutacji w agencji jest łatwy, a pracownicy pomagają. moim zdaniem warto spróbować, zwłaszcza jeśli tu z pracą nie za bardzo..
Bez przesady, ja byłem z otto w Holandii, miejsce gdzie mieszkalismy bylo ok, dla mnie to dobrze ze ma sie zapewnione zakwaterowanie, nie trzeba samemu nic szukac. ma sie tez zapewniona prace, masz pewnosc roboty, a jak sie jedzie na wlasna reke to nie zawsze...wiec dla mnie spoko, kasa byla to najwazniejsze.
do góry