Widok

prace chałupnicze?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
ostatnio mam bardzo dużo czasu popłudniami (babcia zabiera mi swoejgo wnusia do siebie) i w sumie z chęcią bym sobie "dorobiła", czy macie moze jakies doświadczenia z pracami chałupniczymi, jakieś składanie długopisów czy adresowanie kopert?
z góry dziekuje za info,
pozdrawiam,
Paula.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sabra, ja też poproszę;-)))
image
Ja również poproszę kasienka-82@o2.pl
Dziewczyny - naprawdę wierzycie, że ktoś ma do zaoferowania pracę chałupniczą? przecież to albo naciągacze albo marketingowcy ;) (Avon, Oriflame, Betterware, FM itp.)
Prosze o informacje..Pilnie potrzebuje dodatkowej pracy.
wiola.bart@2.pl
Bede bardzo wdzieczna
no to jak? jest jakis uczciwy pracodawca od chalupnictwa? musze podreperowac budzet domowy i zabic nude ...
Proszę o informacje ,gdzie można znalezc pracę chałpniczą- uczciwą , a nie naciągaczy.
Mój e-mail: nasa-usa@o2.pl.
Ja tez bardzo proszę
marta1989304@wp.pl
To, że w Polsce można było znaleźć jakąś pracę chałupniczą to raczej prehistoria a te wszystkie ogłoszenia w internecie na odległość pachną oszustwem ;)

Ja od czasu do czasu dorabiam sobie sprzedażą kosmetyków (nie avon, nie oriflame czy inne fmy) kokosów w sumie z tego nie ma bo jak sie postaram to i 200 złotych wyjdzie w miesiącu ale dobre i to ;)
Szukam od dłuższego czasu jakiejkolwiek pracy chałupniczej i nic!!!jedno jest pewne jeśli któraś firma oferująca tego typu pracę chce od was wziąć choćby 1ZŁ za przesyłkę kurierską -czy znaczki,foldery itp!!!!
TO OSZUST KTÓRY ZARABIA NA WAS I TO NIE MAŁO!!!!!!!!
(1oszukany człowiek to mniej więcej 5zł!!!!1000oszukanych osób miesięcznie,to DLA OSZUSTA 5000ZŁ CZYSTEGO MIESIĘCZNEGO DOCHODU!!!!!)wiem myślisz a co tam to tylko 5zł wyślę mu zobaczę co będzie,niestety takie myślenie jest błędne i tak naprawdę sami utrzymujemy w ten sposób oszusta.
Firma która oferuje tego typu prace przede wszystkim jest normalną firmą z siedzibą adresem i nr telefonu gdzie można zawsze zadzwonić.NIE UTRZYMUJCIE OSZUSTÓW!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli to zajęcie jest nadal aktualne proszę o namiary kacperkudelczyn@wp.pl

Zarabiaj przez internet!! sprawdzona sam wyplacalem kase!!!

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=pyziq
osobiście dorabiam w ori i jestem zadowolona, mam na swoje kosmetyki nie obciążając domowego budżetu. ostatnio córka zaczęła przynosić zamówienia i ma własną kasę
WITAM!
bardzo prosze o Pani maila,pozdrawiam serdecznie
aga2516@wp.pl
To jeszcze nic ja zapłaciłam 90 za te pieprzone długopisy i przysłali mi pismo ze sama musze le sprzedać
Dziewczyny czy macie jakieś namiary na prawdziwą pracę chałupniczą?była bym wdzięwczna za informacje dolores124@wp.pl
Dzień dobry,!
mogłabym prosić o pomoc w znalęzieniu pracy chalupniczej ,próbowałam już chyba wszystkiego i nic właśnie tak jak w pani przypadku sami oszuści . Nie zależy mi na wielkich kosztach ,może byc ta sama dziedzina pracy w której pani pracuje .Zależy mi tylko na jakiej kolwiek pracy jeśli miała by pani możliwość to bardzo, bardzo proszę o pomoc.

Z góry dziękuję za uwagę
i ja rowniez chetnie sie zalapie do takiej pracy.poprosilabym info na mail czarna1735@wp.pl z gory serdecznie dziekuje;] pozdrawiam
czy są jeszcze jakies namiary na prace ??
image

ja tez serdecznie proszę info: famina2626@wp.pl
czy ktos ma jakies namiary
image