Widok

prace chałupnicze?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
ostatnio mam bardzo dużo czasu popłudniami (babcia zabiera mi swoejgo wnusia do siebie) i w sumie z chęcią bym sobie "dorobiła", czy macie moze jakies doświadczenia z pracami chałupniczymi, jakieś składanie długopisów czy adresowanie kopert?
z góry dziekuje za info,
pozdrawiam,
Paula.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam mogę wam podpowiedzieć jedną firme która może was zatrudnić przy składaniu bryloczków ale nie wiem czy jest jeszcze zapotrzebowanie.Wygląda to tak dostaje się kilka worków bryloczków plus karton kółeczek metalowych i papierków.Dostaje się też wage i zgrzewarke.Praca jest na umowe można dorobić jakieś 600-1000 złoty zależy ile jestescie wstanie zrobic.Minus jest taki że raz w tygodniu trzeba zawiezc bryloczki osobiscie do siedziby i odebrać nowe.Nie wiem czy aktualnie tam potrzebują ale można podpytać.Firma Wistplast znajduje się w Gdyni koło domu towarowego eg.Pracowałem tam 3 lata i zrezygnowałem bo zacząłem wyjeżdzać.Nie mam numeru telefonu ale ci co mieszkają w gdyni wiedzą gdzie jest dom eg i koło niego są domki i tam znajduje się ta firma jest szyld można podpytać pozdrawiam..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli można to też prosiłabym o uczciwe namiary,mam sporo wolnego czasy i aktualnie braki w portfelu...e-mail to Jola0505@interia.pl
niestety nikt niema ;/
image

ja dzwoniłam kiedys do firmy która się ogłaszała,że ma prace chalupnicza.To było zgrzewanie woreczków gdzies z połódnia.Dodzwoniłam sie do biura i tam właściciel wyjasnił,że musi pobrać zaliczke za zgrzewarke niedużo tej kasy chciał ale nie wysłałam.

Natomiast moja koleżanka z wielodzietnej rodziny z okolic Sobieszewa składała kolektory znanej firmy ale nigdy nie ujawniła siedziby bo bala się może,że dla nich zabraknie roboty.Wiadomo im więcej chetnych tym gorzej.Wiem,że oni tez jeździli sami do firmy po to a to dlatego ze więcej mogli zrobić.Gdyby czekali aż im przywiozą sami to by zrobili sporo mniej.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Witam! Mam na imię Agata, jestem ze Słupska i szukam pracy chałupniczej. Proszę pomóż mi pozdrawiam agam@wp.pl
Witaj pozwoliłam sobie do ciebie napisać bo jestem konsultantka firmy oriflama, jeśli byś chciała chętnie ci pomogę
paula
pozd.Paulina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam czy mogę też dostać namiary na tą pracę bo dość mam już oszustów
Ja też poprosze
również poproszę o namiary na jakaś pracę:)
ps. Konsultantką Oriflame już jestem:)
image

Witam czy mozesz jeszcze pomóc w szukaniu uczciwej pracy chałupniczej?Moj adres kati3004-84@wp.pl
Moze ktos ma nowe namiary na jakas prace chałupnicza?
ja rowniez poprosze namiary na ta prace chalupnicza agnieszka.drejasz@poczta.fm
ja jeszcze nie dostalam wiec jakbys mogla to wyslij mi ten adres
ja tez sie chetnie podlacze jesli ktos ma jakies namiary...
image
image
ciągle macie nadzieję? ;) na faktyczne chałupnictwo, a nie wyłudzanie kasy lub MLM?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
brzydkie dziecko !
Istnieją prace chałupnicze ale tak naprawde z tego kokosów nie ma.Może wyciągniesz 600-900zł i to jest głómnie na wsiach.Sama załapałam taką prace i oddałam mamie.Za karton 4000szt poskladanych ala wtyczek do telewizora płaca 16zł brutto a siedzisz 4-6 h przy jednym kartonie ale masz umowe o dzieło.No i jeszcze inne takie firmy np.składanie żabek do firan jeszcze gorzej na tym wychodzisz.No a o pierwszej firmie to najwięcej wyciągaja 900zł ale mają maszyny w domu i kończą coś co zaczął ktoś inny.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
To jest oszustwo za wszystko trzeba płacić,byłam tam to wiem,
Witam
Czy sa jakieś osoby z Gdyni zainteresowane drobna praca chalupnicza