Widok
praktyczny prezent na chrzest
jednym slowem mam dylemat. Niebawem mam chrzest swojej corci i wszyscy zaproszeni goscie pytaja mnie co malej kupic, a ja poprostu nie mam pomysłu. Wiem tylko ze potrzebuje krzeselko do karmienia i łóżeczko turystyczne i na tym moje pomysly sie koncza. Moze ktos moglby mi cos podpowiedziec jezeli chodzi o jakies fajne zabawki albo inne przydatne gadzety dla malucha????
Moja córka dostała bardzo dużo złota - 3 pary kolczyków, łańcuszek z Bozią, zawieszkę ze znakiem zodiaku oraz zawieszkę serduszko. Również krzesełko do karmienia , stoliczek edukacyjny typu http://www.edukraina.pl/71-muzyczny-stolik-edukacyjny-smily-play-0801.html i dodam tylko iż mimo, że ma 1,5 roku dalej się nim bawi oraz skoczek http://www.empik.com/fisher-price-skoczek-cuda-oceanu-t3635-mattel,p1044877399,zabawki-p. A od osób które nie wiedziały co dać tradycyjnie pieniżki
Stolik edukacyjny polecam, moja młoda ma dwa lata, bawi się nim odkąd skończyła 8 mcy, praktycznie przy nim nauczyła się stawać, chodzić i tańczyć :)
No i inhalator/nebulizator- świetna rzecz, nie tylko dla dziecka, w ogóle u nas cała rodzina korzysta. Przeleczyliśmy już trzykrotnie zapalenie krtani bez żadnych antybiotyków i silniejszych leków.
No i inhalator/nebulizator- świetna rzecz, nie tylko dla dziecka, w ogóle u nas cała rodzina korzysta. Przeleczyliśmy już trzykrotnie zapalenie krtani bez żadnych antybiotyków i silniejszych leków.
My kupowaliśmy pościel Bebelini.
Poszukaj sobie w necie ;)
Mieliśmy problem z wyborem wzoru bo nie mogłam się zdecydować czy kupić błekitną czy beżową :P A potem czy ma być w kropki czy w paski :P Tak na serio to wszystkie mi się podobały. Ostatecznie padło na błękitną w paski hehe.
No i kupowaliśmy zestaw razem z ochraniaczem na szczebelki ;)
Poszukaj sobie w necie ;)
Mieliśmy problem z wyborem wzoru bo nie mogłam się zdecydować czy kupić błekitną czy beżową :P A potem czy ma być w kropki czy w paski :P Tak na serio to wszystkie mi się podobały. Ostatecznie padło na błękitną w paski hehe.
No i kupowaliśmy zestaw razem z ochraniaczem na szczebelki ;)