Widok

prawa rowerzystów

Rowery Temat dostępny też na forum:
kto wie, jakie prawa mają rowerzyści do poruszania się po drogach? takie same jak każdy użytkownik drogi? gdzie to znaleźć? czy trenujący kolarze (wiem, że muszą trenować) mogą zająć całą szerokość pasa jezdni jeśli nie biorą udziału w zorganizowanym wyścigu? i co jeśli wzdłuż drogi jest ścieżka rowerowa?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Chyba zabiłam psa, ale nie nie.....musiało mi się coś wydawać.....pies na rowerze to rzadkość
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rowerem też można ale tylko w szczególnych warunkach (wolno jadące samochody - korek) i zachowując szczególną uwagę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie się wydaje (a nawet jestem pewny), że sytuacja, którą opisałaś, to nie prowokacja, ale zwykła BEZMYŚLNOŚĆ. Jest jej zresztą sporo - nie tylko na drodze. I znów: to nie jest kwestia bycia ani rowerzystą, ani kierowcą samochodu. Przykre jest tylko to, że czasami sami płacimy za cudzą bezmyślność. Co z tym fantem zrobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

[Gdzie?] Uzywane auto w miare uczciwie? (33 odpowiedzi)

Szukam uczciwego salonu w Trójmieście, gdzie mozna kupic uzywane auto i zostawic w rozliczeniu...

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ???? (151 odpowiedzi)

witam chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ? mam wymagania chcę aby auto miało...

Hyundai ix35 czy Kia sportage (9 odpowiedzi)

witam! zastanawiam się nad kupnem nowego auta. Nie wnikając w szczegóły, które auto byście...

do góry