Widok

prawda czy intryga?

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Hej szukam informacji na temat Sabiny z Falowca.
Twierdzi ona ze przespala sie z moim chlopakiem a moj chlopak twierdzi ze sie w nim zakochala a on ja odrzucil i teraz sie msci.
Jest ona kobieta po 40 ce i juz podstarzala, ma reputacje latawicy, wiec ciezko mi uwiezyc ze moj chlopak mogl na nia poleciec. Majac w domu wszystko i bedac mlodszym od niej o 6-7 lat.
Dajcie znac czy ktos z was mial doczynienia z ta kobieta lub podobna sytuacje?
Przysiega ona na zycie swoich dzieci ze z nim uprawiala seks jeszcze bez zabezpieczen. Ale moj partner tez przysiega na zycie dzieci.
Dziwie sie ze moglby ryzykowac zarazenie siebie i mnie od takiej latawicy. Prosze napiszcie, doradzcie cos bo cala ta sytuacja spedza mi sen z powiek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Jej nie ale o nią, a i owszem^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie rozumiem twojej odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co znaczy jej nie ale o nia
nie miała ona bynajmniej na celu odniesienie się do Sabiny ale do opierania się o nią

pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesli chodzi ci o d.... to mysle ze mi do piet nie dorasta.
Jak ty mozesz mnie oceniac, jestem bardzo dobra matka, mojemu dziecku nawet ptasiego mleczka nie brakuje. Te slowa powinnas kierowas do tego kurk....ona ktory chce rozbijac komus rodzine
Prosze cie pisz calymi zdaniami bo juz sie pogubilam w twoich odpowiedziach.
To co piszesz o Sadylu to przydaloby mi sie nagranie z jej "prawdziwa" wersja wydarzen.
Dziwi mnie ze jej jeszcze nie zabrali dzieci jak sie tak puszcza i chleje. Jedna rzecz mnie pociesza ze ma eksmisje i ze wyprowadza sie z Przymorza.
Dzieki Halewicz za wszystkie informacje mam nadzieje ze jeszcze bedziemy mogli porozmawiac na forum. Pozdrawiam.
Już nie Harlewicz? A tak fajnie "brzmiało" ;)))
Czytajac zbyt szybko przejezyczylam sie na poczatku
minimum 5 w tym trójkącie
Wątek nie jest podpuchą. Założony został pierwotnie na "Przymorzu" a dopiero nad ranem Admin go scrosspostował na "Towarzyskie" (Dzięki Ci, Milusio i Błyskawicznie Nam Panujący!). Wydał mi się nieźle rokujący..i musicie przyznać, że miałem nosa ;)

Co więcej.. nabrałem przemożnej ochoty na bliższe poznanie Sabiny (mimo, że początkowo uznałem ją za zbyt starą), o autorce wątku (której Sabina, jeśli chodzi o d.. do pięt nie dorasta) nie wspominając :D

Zaskoczył mnie jedynie Harlewicz. Sądziłem, że ma lepszy gust. Ale widać, że rybki na klacie jednak nie spełniają pokładanych w nich nadziei i chłop bierze, co popadnie ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest mój ulubiony wątek miesiąca!!!!! :))))) Ostatni taki wątek był z Zakochanym::D:D:D

Hal - genialne:D

Sadyl - zostawi Sabinkę. Nie wiadomo co w niej "siedzi":PPP Lepiej nie sprawdzać;))))

Powiedzcie, mi że to nie może być prawdziwe, prawda? No nie może być?:D
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Kobieto, jesteś bez serca !

A gdzie empatia, o której ostatnio tak dużo się mówi;]
@TB - ja w odróżnieniu od większości, myślę, że ten wątek jest prawdziwy ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Empatia? To taka zupa z Azji, tak?:D
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Empatia, to ciotka Depresji i kuzynka Patologii w drugiej linii po cioteczce Psychopatii ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@sadyl - przeraża mnie, że nie odczytałeś istoty rzeczy...albo tak umyślnie, ubezpieczając się na wszelki wypadek, podgryzasz mnie zalotnie^^

Poza tym, de gustibus non est disputandum o_O Zatem nie dziwię się Tobie, że....chciałbyś poznać Sabinę, tę kobietę z bloku, bynajmniej rzec by można, azaliż to i śladów nie będzie ^^

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

do góry