Widok

prawda czy intryga?

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Hej szukam informacji na temat Sabiny z Falowca.
Twierdzi ona ze przespala sie z moim chlopakiem a moj chlopak twierdzi ze sie w nim zakochala a on ja odrzucil i teraz sie msci.
Jest ona kobieta po 40 ce i juz podstarzala, ma reputacje latawicy, wiec ciezko mi uwiezyc ze moj chlopak mogl na nia poleciec. Majac w domu wszystko i bedac mlodszym od niej o 6-7 lat.
Dajcie znac czy ktos z was mial doczynienia z ta kobieta lub podobna sytuacje?
Przysiega ona na zycie swoich dzieci ze z nim uprawiala seks jeszcze bez zabezpieczen. Ale moj partner tez przysiega na zycie dzieci.
Dziwie sie ze moglby ryzykowac zarazenie siebie i mnie od takiej latawicy. Prosze napiszcie, doradzcie cos bo cala ta sytuacja spedza mi sen z powiek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Perełka !
Admin, nie kasuj a zrób crossposta na Towarzyskie. Plijz :D
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sadyl a co Ty na Przymorzu robisz?U sabiny byłeś?;-)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sabinka dziwna dziewczynka na Przymorzu przydybała sadylka :D

Piękna ta opowieść :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na życie dzieci przysiągł - swoich czy jej?
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Boszzzz.... serio?!
Niestety nie.. za stara ;]
Hej, znasz ja , czy mieszka nad fotografem?
Czy moze byc intrygantka i bez zadnego kregoslupa moralnego.
Mogla wkopac niewinnego faceta bo jej odmowil.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
On przysiagl na zycie swoich corek i na swoje zycie ze z tym cytuje "ku......nem sie nie pie......il", a ona przysiega na zycie swoich dzieci. Na pewno jedna osoba klamie ale kto?
Twierdzi ze sie do niego podwalala i mowila ze jest ciachem ale on dal jej kosza.
Dodam ze cala ta sytuacja prawdopodobnie wydazyla sie w zeszlym roku w lecie, twierdzi ona ze uprawiali seks bez zabezpieczen i tylko raz.
Dziwi mnie ze ta sprawa wychodzi po roku czasu i ze ona pamieta wszystko tak dobrze z detalami.
Pamiętliwa jest, i tyle ;)
A może "detale" były na tyle charakterystyczne, że utkwiły Sabinie w pamięci? Stąd ten "tylko raz" ;]
Twierdzi ona ze moze dojsc do konfrontacji i moze poddac sie badaniu na wykrywaczu klamstw ale" moj partner" mowi to samo.
Nie wiem czy to do konca daloby mi to cos i czy jest sens wydawac kupe kasy na ta niezdrowa sytuacje.
Moze po prostu jego zucic poniewaz jego wina na pewno jest niepodwazalna w tym sensie ze chodzil do niej z sasiadem na zakrapiane imprezki.
Kim jestes Sadyl?
Sadyl znasz ja mieszka w falowcu na przeciwko leclerc.
"doradzcie cos bo cala ta sytuacja spedza mi sen z powiek."

To go dyskretnie obwąc*** jak skądś wraca,co pół roku dyskretnie analiza krwi i moczu i bądź podejrzliwa jak Tomy Lee Jones w ściganym;-)
Art, mowimy o tej samej Sabinie, starej opalonej babie ktora wyglada na 50 ke i chodzi non stop w tej samej czarnej bluzce z pomarszczonymi cyckami na wierzchu, ma krotki blond wlosy.
@sadyl - kim Ty jesteś??? znasz Sabine z falowca??? :-))))

@Art - cóz za dobra rada ;-))))

kobieto - Ty tak na serio???? ;-)))
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Art czy tobie odpowiadalaby taka sytuacja zeby kogos non stop kontrolowac i nie miec zaufania. Do tej pory nie dawal mi powodow zeby go podejrzewac az do teraz. Mial ze mna w lozku wszystko co chcial.
Dodam ze ja go nie przylapalam na zdradzie jest to tylko relacja mojego sasiada ktory z nim chodzil do niej i jej potwierdzenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
witaj user_137693662744! Opisana przez Ciebie historia jest bynajmniej bardzo ciekawa. Słyszałem o tej latawicy Sabinie nie jedno i nie tylko Tobie upszyksza życie ale również i innym kobietą w sąsiedztwie bo ona kusi cudzych mężów pod pozorem naprawy rużnych rzeczy i ona wie co robi.
Ja nie wiem jak może ona jeszcze chodzić po ulicy i w sklepie stać w kolejce jak inne żony się patrzą na nią i ona jeszcze z dziećmi chodzi. Nie wiem czy ona jest zarażona ale napewno musisz się przebadać i partner Twój również bo nie wiadomo czy jakiej francy nie za posiała między was.
pozdrawiam Ciebie serdecznie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

do góry