Widok

prawda czy intryga?

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Hej szukam informacji na temat Sabiny z Falowca.
Twierdzi ona ze przespala sie z moim chlopakiem a moj chlopak twierdzi ze sie w nim zakochala a on ja odrzucil i teraz sie msci.
Jest ona kobieta po 40 ce i juz podstarzala, ma reputacje latawicy, wiec ciezko mi uwiezyc ze moj chlopak mogl na nia poleciec. Majac w domu wszystko i bedac mlodszym od niej o 6-7 lat.
Dajcie znac czy ktos z was mial doczynienia z ta kobieta lub podobna sytuacje?
Przysiega ona na zycie swoich dzieci ze z nim uprawiala seks jeszcze bez zabezpieczen. Ale moj partner tez przysiega na zycie dzieci.
Dziwie sie ze moglby ryzykowac zarazenie siebie i mnie od takiej latawicy. Prosze napiszcie, doradzcie cos bo cala ta sytuacja spedza mi sen z powiek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Ja znam tą Sabinę chłopa mi poderwała i sex uprawiali tak jakoś na jesieni ,Wypierał się mój ze hej przyszła raz wieczorem że niby z wanny jej cieknie to posłałam chłopa swego aby jej pomógł kurde i wtedy jeszcze nic nie myslałam taka miła dla mnie była kawusia ciasteczko lodziki...Ale ale nie coś mi nie pasowało w mięsnym z sąsiadką się zgadałam (jak płucka kupowałam) też niby jej stary naprawiał jej krany wanne itp, jak to mój stary taki dobry hydraulik i poprawiać trza! O nie zamontowałam kamerkę swojemu i wydało się .....po prostu do d*py z niego hydraulik to go wywaliłam z domu no bo jak taki wstyd taki wstyd aż się wyprowadziłam z tego Przymorza !Ale jak ją spotkasz powiedz że jestem na nią obrażona ok ?
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja tak jak @Majka uważam, że wątek nie jest prowokacją i tak jak wyżej zostało już napisane, na początku było śmiesznie i to bardzo jednak teraz to już chyba przesada. Skoro dziewczę nie zrozumiało Harlewiczowego wpisu raz, drugi i trzeci to na co to ciągnąć ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niektórzy ciągną do końca......wątki takie i tak dalej ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Skoro dziewczę nie zrozumiało Harlewiczowego wpisu raz, drugi i trzeci to na co to ciągnąć ?

ja myslę że to żart odnalazła wątek w innym dziale i także podpuszczała dalej ...nie dajmy się zwariować :)
Hej Pokemonka a kiedy sie wyprowadzilas z przymorza.
Czy ktos zna ta jej byla kolezanke ktora dostala tez eksmisje i wyprowadzila sie na orunie. Podobno ona tez byla swiadkiem wiec chcialabym z nia sie zkontaktowac.Widzialam ja raz albo dwa w zeszlym roku taka brunetka z dlugimi wlosami przed 30 tka i miala chyba syna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pokaz mi taki watek z innej strony to jest samo zycie.
W jakim wieku jest twoj maz ? bo chcialam wiedziec czy ma takie powodzenie czy tez moze cos dosypuje do drinka ze mlodzi na nia leca.
Moj partner mial 36 lat ale wyglada na okolo 30, wiec dziwie sie zeby polecial na takie stare pudlo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
O rany. Ale się uśmiałam. Ja mieszkam w okolicy, o której wspominasz, ale takie towarzystwo, to nie moje klimaty.:))) Mogę jednak kojarzyć kobitkę z widzenia. Zwłaszcza jeśli chodzi na pobliski jordanek z dziećmi, bo ja tam często bywam z moim dzieckiem. A swemu chłopu każ zrobić badania, to będziesz wiedziała czy zdrowy bez względu na to czy kłamie czy nie. Zawsze mógł przywlec coś od innej, która się nie pochwaliła jak Sabina, że z nim spała. I nie piszę tego złośliwie, tylko radzę dla Twojego spokoju. Bo z jakiegoś powodu jednak mu nie ufasz.
Ja juz mam dosyc tego wszystkiego , zerwalam z nim i nie chce go widziec bez wzgledu na to czy jest to prawda czy falsz.
Juz mam facetow po dziurki w nosie, kazdy facet to swinia
Takie towarzystwo to nie moje klimaty, ja nie zadaje sie z patologia.
e tam kochana nie każdy a swojego chłopa pilnuj i już i dzielna bądż kochana ok :)
Zaraz tam świnie. :)
Dodam ze mnie oklamywal na poczatku kiedy sie poznalismy a bylo to 7 lat temu, powiedzial ze wlasnie rozstal sie z dziewczyna po 10 latach.
A pozniej jak juz przedstawilam go mojej rodzinie i zaszlam w ciaze przyznal sie ze ma zone i dwie corki.
Byl to dla mnie i mojej rodziny szok poniewaz nie wygladal na takiego, chcialam go zostawic ale przysiegal ze zony nie kocha i sie z nia rozwiedzie.
Uznalam ze przeciez sa takie sytuacje zyciowe ze niektorym sie nie uklada i sie rozwodza zeby zalozyc nowa rodzine.
Powiedzial zonie o nas i o dziecku, ta zlozyla pozew o rozwod, dal mi kopie ale po jakims czasie dziwilam sie ze sprawa nie odbywa sie.
Okazalo sie ze zona wycofala pozew po jego wizycie w domu rodzinnym.
Byli w separacji ale on nadal jezdzil tam i odwiedzal corki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
@user
daj sobie spokój z tym faciem, widać że nic nie warty ;)
może i z Sabinką to prawda......
Pozniej nalegalam ze jesli chce z nami byc to musi wziasc rozwod bo z oszustem matrymonialnym nie bede.
Byl wtedy na mnie zly ze go tak nazywam.
Dalej juz nie moge tego ciagnac mowil ze sam sobie nie poradzi z rozwodem ze musze mu pomoc.
Dodam ze pozniej juz o zadnym rozwodzie nie mowil tylko ze cos sie wydarzy , ze ma jakies sny ze bedzie wolny.
Klucilam sie z nim ze jest jakis nawiedzony , ze jest glupi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
image
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
user: kiedy idziemy na piwo? :D
Mam juz serdecznie dosyc calej tej sytuacji, jeszcze teraz ta sytuacja z Sabinka. Nie moge uwiezyc zeby byl taki perfidny i zrobil to z kobieta ktora mieszka pare klatek dalej odemnie.
To zawsze on za mna i dzieckiem jezdzil, nawet jak sie poklocilismy to jechal do swojego domu rodzinnego a pozniej wracal jak zkarcony pies.
@user

pszem zaprasza, nie daj się prosić ;)
wyluzujesz się
Wiesz jak to boli kiedy dowiadujesz sie od jakiejs szmaty , chociaz od niego tez powiedzial ze ja spotkal w zeszlym roku z synem i poszedl pomoc odebrac tort z cukierni. a ja z synem siedzialam w domu bo on chcial sie przewietrzyc. Znalazl sie przyszywany tatus.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

do góry