Widok

prawda czy intryga?

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Hej szukam informacji na temat Sabiny z Falowca.
Twierdzi ona ze przespala sie z moim chlopakiem a moj chlopak twierdzi ze sie w nim zakochala a on ja odrzucil i teraz sie msci.
Jest ona kobieta po 40 ce i juz podstarzala, ma reputacje latawicy, wiec ciezko mi uwiezyc ze moj chlopak mogl na nia poleciec. Majac w domu wszystko i bedac mlodszym od niej o 6-7 lat.
Dajcie znac czy ktos z was mial doczynienia z ta kobieta lub podobna sytuacje?
Przysiega ona na zycie swoich dzieci ze z nim uprawiala seks jeszcze bez zabezpieczen. Ale moj partner tez przysiega na zycie dzieci.
Dziwie sie ze moglby ryzykowac zarazenie siebie i mnie od takiej latawicy. Prosze napiszcie, doradzcie cos bo cala ta sytuacja spedza mi sen z powiek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
a mi się kojarzy z harlemem ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Harl...jakże kusząco to brzmi :D
Aż chce się zawołać: Harl, my dear!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@user_137......44 Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem ^^ Przez chwilę było zabawnie, pośmialiśmy się wszyscy, teraz czas na nowy wątek. Wymyśl coś jeszcze ^)^

p.s. tylko żeby bynajmniej był zabawny wątek ten ^^
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
A my nadal nie wiemy, ile jest dzieci?
Harlewicz, ja dowiedzialam sie ze ma 5 ke dzieci z dwoma roznymi facetami, mi powiedziala ze ja jej partnerzy tez zdradzali ja i ze wie jak to boli.
Czy myslisz ze moze byc taka perfidna, ze jej przyjemnosc sprawia zeby niszczyc czyjes zwiazki.
Nadal nie wiem, czy w koncu maz tej kobiety z warzywniaka ja zdradzil czy nie, czy moze tylko go podrywala.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
bynajmniej sobie nie życzę aby mnie nazwać Harlem bo ktos pomyśli z bloku że jestem jakiś czarny albo mulata a to nie prawda
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Hal
ledwo się daje czytać te "błędy" ;))
user, jak się bawisz w podpuchę, to pamiętaj, co pisałaś/eś na początku wątku...
@user

A jakiej Ty szukasz pomocy na necie?
Jeśli ktoś powie "tak, to prawda" lub "nie, to ściema" to Ty akurat zamierzasz obcej osobie z neta uwierzyć?!
Takie sprawy się załatwia ze swoim facetem a nie na forum.. (jeśli to prawda oczywiście)..
Jeśli Twój mąż zadzwoni i powiesz, że założyłam temat na necie i szukasz tej "latawicy" obawiam się, że znów usłyszysz że jesteś "popier...."

Liczę, że komuś się nudzi i to nie jest prawda, bo jak gdzieś napisałaś macie dzieci... (szkoda dzieci, jeśli mają takich "opiekunów" ) :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Mikronezja
takie same myśli mamy ale byłaś szybsza w poście ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
M30+, od dziś to jest Harlewicz, czyli w skrócie Harl ;)))
@user
"On przysiagl na zycie swoich corek "

"Jestem kobieta po 30 ce z malym dzieckiem "

to ile jest tych dzieci?
O, z dzieckiem, a wcześniej pisałaś o dzieciach. I już nieścisłość...
@Hal, bo do jakiegoś linczu dojdzie ;)
Zamiast cos doradzic lub wesprzec mnie na duchu to potraficie sie tylko smiac. Jestem kobieta po 30 ce z malym dzieckiem i nie jest mi do smiechu bo nagle cos we mnie umarlo, jakas czastka mnie sie wypalila a mam przecierz male dziecko do wychowania. Nie moge sie zalamac.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Halewicz
ha ha ha, dobre
nie wiem jakiej pomocy się spodziewasz , ale możemy Sadyla na przeszpiegi do niej wysłać , bo Herlewicza już zna ;]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wdr'ku, a jak byłaby Twoja rola? :)
witaj ponownie user_137693662744! Jak ona dzisiaj była w ważywnym to widziałem jak patrzyła się na męża koleżanki mojej sąsiadki i na prawdę się śliniła do niego i w jej obecności go molestowała aż spszedawczyni z ważywnego była zniesmaczona jak ona na to patszyła. Ja nie znam namiarów na inne zdradzone kobiety ale wystarczy że obok klatki pujdziesz na plac zabaw gdzie inne mamy są z dziećmi i tam się wszystkiego dowiesz bo to sprawa jest bardzo poważna. Wiele kobiet i matek już się szykuje aby z tą Sabiną porozmawiać. Nie wiem czy wiesz ale ona miała czterech mężów i ich też zdradzała i to w świetle dnia. Ona ta kobieta ma plan jak dobrze napisalaś i szuka ojca dla swoich dzieci że niby ciałem kusi ale podobno też dobrze gotóje i wiesz jak to jest że przez żołondek do serca. Mnie dwa razy obiad oferowała ale ja nie jadam u obcych kobiet i nie jestem jakis tam frajer żeby po kim resztki zjadać.
dopisuje jeszcze że pozdrawiam Ciebie serdecznie, gdyż zapomniałem dopisać
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma sensu zebym pisala co kolwiek na tym forum.
Byc moze ktores z was jest ta latawica.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

do góry