Widok

prawda czy intryga?

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Hej szukam informacji na temat Sabiny z Falowca.
Twierdzi ona ze przespala sie z moim chlopakiem a moj chlopak twierdzi ze sie w nim zakochala a on ja odrzucil i teraz sie msci.
Jest ona kobieta po 40 ce i juz podstarzala, ma reputacje latawicy, wiec ciezko mi uwiezyc ze moj chlopak mogl na nia poleciec. Majac w domu wszystko i bedac mlodszym od niej o 6-7 lat.
Dajcie znac czy ktos z was mial doczynienia z ta kobieta lub podobna sytuacje?
Przysiega ona na zycie swoich dzieci ze z nim uprawiala seks jeszcze bez zabezpieczen. Ale moj partner tez przysiega na zycie dzieci.
Dziwie sie ze moglby ryzykowac zarazenie siebie i mnie od takiej latawicy. Prosze napiszcie, doradzcie cos bo cala ta sytuacja spedza mi sen z powiek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Pozatym mial przez jakis czas problem z hazardem, niby male sumy na mecze lub gonitwy ale pieniadze znikaly.
Mamy osobne konta ale ja mam wglad do jego konta i zauwazylam ze wyplacal pewnego wieczoru wieksza sume, a mial mi dac pieniadze na zycie swoja czesc. Poklocilam sie z nim i powiedzialam ze albo sie wynosi albo oddaje karte w depozycie,zgodzil sie i przez jakis czas byl spokoj potem zaczol ze mna sie klucic ze ja go nie bede kontrolowac ze on nie wie ile ja mam pieniedzy itd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Do tej pory nie wiem co robi z tymi pieniedzmi, ta szmata mowila ze mowil ze ma gdzies starszego syna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowal na caly etat a ani grosza nie odlozyl, wsystko znikalo z konta, jak go sie pytalam gdzie wydal pieniadze to mowil ze troche tu troche tam.
@user
Nie wydaje mi się, że jest to miejsce odpowiednie do wylewania takich "osobistych" żali.. :/ Chyba za dużo szczegółów z życia osobistego :(
No i najważniejsze - Ty chyba nie wszystkie tutaj podawane odpowiedzi jesteś w stanie "zrozumieć" ... :/
Po co mam się odchudzać?...
Same kości nie uniosą tak zajebistej osobowości jak JA! ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chociaz ja sama nie wierze we wrozki to w zeszlym roku moja mama z bratowa zadzwonily do wrozek z telewizji zeby zapytac sie o moj zwiazek i ta powiedziala im ze jest jakas trzecia kobieta.
A bylo to w lutym jeszcze zanim poznal ta latawice.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
hm... "dlaczego ja" / "trudne sprawy"
:))
Po co mam się odchudzać?...
Same kości nie uniosą tak zajebistej osobowości jak JA! ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobra user. Wystarczy. Przestań wreszcie trollować.

Swoją drogą tak GUANianego wątku napisanego w GUANiany sposób chyba jeszcze tu nie było.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
pszem zaprasza ale ja nie z tych co sie umawiaja na lewo, prawo.
Wiekszosc z was nie wierzy w prawdziwosc tej historii wiec po co piszecie i sie interesujecie tematem.
Analizując dzisiejszy rynek muzyczny wywnioskować można, że głupota jest teraz w modzie ;)
Zgadnijcie czy to prawda czy to falsz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ostatnio marudziliście, że ci co zakładają wątki, potem się w nich nie udzielają. ;P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie każdy facet to świnia, są też barany i osły ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
@user
nie oceniaj pszema, on też nie z tych ;)
a co w tym złego pójść na piwo z kumplem?
"Zgadnijcie czy to prawda czy to falsz?"

Ktoś jeszcze wątpi w prawdziwość tej historii i opowie o mojej słabej empatii do tematu:P ^^
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Twoja empatia - słaba, fakt P

Jednak chylę czoła TB :)))
@Tinker Bell
niestety internet zapewnia anonimowość i każdy może wypisywać co mu dusza zapragnie, często pewnie nabieramy się na fałszywe historie, tylko z czasem można nabawić się znieczulicy i gdy ktoś faktycznie będzie potrzebował porady czy wsparcia to może się zdarzyć, że przejdziemy obok tej osoby obojętnie, mając w pamięci historie typu "prawda czy fałsz" ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak naprawdę to już sam tytuł postu wyjaśnił wszystko i nie ma co zagłębiać się w historię psychiki ludzkiej po prostu jak ktoś kiedyś będzie miał problem to inaczej wszystko opisze i na 100% inteligentni forumowicze wyłapią że to jest prawda nieprawdaż ?
nie ma prawdy, jest tylko subiektywna historia
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wow, ta historia jest lepsza niż brazylijskie telenowele w wykonaniu Szekspira. Chyba zacznę z tego pracę dyplomową pisać :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

do góry