Widok

prezent dla 12latka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Muszę kupić jakiś prezent urodzinowy dla chłopca. Macie jakieś pomysły z czego ucieszy się taki chłopak? Na zabawki już chyba za duży, może jakiś ładny zapach? Albo koszulka ? Nie mam zielonego pojęcia co się daje prawie nastolatkom:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
voucher do kina, na quady?
Lego Technics lub klocki magnetyczne?
Tarcza na rzutki magnetyczne (żeby dziur w ścianie nie porobić)?
Modny ciuch też już ucieszy...
zapach? Hmm za wcześnie moim zdaniem.
Piłka?
Książka?
Gra na PC, PSP?
gadzety.
rzeczy dla kibicow - koszulka ulubionego klubu, jakis sprzet sportowy - jak trenuje cos.
jakies ciuchy np sportowe markowe na w-f sie np przydadza.(o ile lubi w-f)
jak antysportowy to sa modele do sklejania, jakies ksiazki specjalistyczne np astronomiczne jak sie czyms takim interesuje, ewentualnie jakies ksiazki typu "jak to dziala?"9jest bardzo duzo rodzajaow ktore łopatologicznie lub bardziej zaawansowanie cos wyjasniaja, opisuja itp.
(np kiedys byly takie ksiazki jak napisac wlasna gre w jezyku programistycznym - proste gierki)
modele doswiadczalne - jakies roboty z puszki, czy inne takie. laboratorium chemiczne,

sportowy latawiec

bilet do kina, gokarty, parki linowe,parki wodne, tenis, itp

moze zapach EDT to jeszcze za powaznie ale zestaw zel pod prysznic, deo moze byc bo dzieciaki tez sie poca, zwlaszcza jak sportowcy.
fajny recznik,kubek,bidon, sptrzet rowerowy(licznik,lampka,) wszystko zalezy czym sie interesuje i na ile znasz dzieciaka,

gry rodzinne - scrable, monopol, cluedo, rummi, statki,
niby znam go bo to kolega mojego syna, ale okazalo sie ze jednak slabo :-)

kupilam koszulke i bidon mysle ze bedzie ok. Masakra z tymi prezentami, wszystko te dzieci maja:-)
siema Dokładnie ciężko jest cokolwiek wybrać aby nie zdublować tego z rzeczą która posiadają już. A teraz jeszcze mania tablety, telefony, konsole. Ja ostatnio zobaczyłem coś innego i to kupiłem małemu solenizantowi http://sportowybazar.pl/drazek-do-skakania-pogo-skipi-axer-a2389-czarny-p930.html Nie widziałem by ktoś to posiadał na osiedlu wiec stwierdziłem że będzie to dość ciekawy prezent. Pogo okazało się trafione sensacja wśród rówieśników niesamowita. A pomysły dzieciaków przerosły moją wyobraźnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Prezenty

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

do góry