Widok
gadzety.
rzeczy dla kibicow - koszulka ulubionego klubu, jakis sprzet sportowy - jak trenuje cos.
jakies ciuchy np sportowe markowe na w-f sie np przydadza.(o ile lubi w-f)
jak antysportowy to sa modele do sklejania, jakies ksiazki specjalistyczne np astronomiczne jak sie czyms takim interesuje, ewentualnie jakies ksiazki typu "jak to dziala?"9jest bardzo duzo rodzajaow ktore łopatologicznie lub bardziej zaawansowanie cos wyjasniaja, opisuja itp.
(np kiedys byly takie ksiazki jak napisac wlasna gre w jezyku programistycznym - proste gierki)
modele doswiadczalne - jakies roboty z puszki, czy inne takie. laboratorium chemiczne,
sportowy latawiec
bilet do kina, gokarty, parki linowe,parki wodne, tenis, itp
moze zapach EDT to jeszcze za powaznie ale zestaw zel pod prysznic, deo moze byc bo dzieciaki tez sie poca, zwlaszcza jak sportowcy.
fajny recznik,kubek,bidon, sptrzet rowerowy(licznik,lampka,) wszystko zalezy czym sie interesuje i na ile znasz dzieciaka,
gry rodzinne - scrable, monopol, cluedo, rummi, statki,
rzeczy dla kibicow - koszulka ulubionego klubu, jakis sprzet sportowy - jak trenuje cos.
jakies ciuchy np sportowe markowe na w-f sie np przydadza.(o ile lubi w-f)
jak antysportowy to sa modele do sklejania, jakies ksiazki specjalistyczne np astronomiczne jak sie czyms takim interesuje, ewentualnie jakies ksiazki typu "jak to dziala?"9jest bardzo duzo rodzajaow ktore łopatologicznie lub bardziej zaawansowanie cos wyjasniaja, opisuja itp.
(np kiedys byly takie ksiazki jak napisac wlasna gre w jezyku programistycznym - proste gierki)
modele doswiadczalne - jakies roboty z puszki, czy inne takie. laboratorium chemiczne,
sportowy latawiec
bilet do kina, gokarty, parki linowe,parki wodne, tenis, itp
moze zapach EDT to jeszcze za powaznie ale zestaw zel pod prysznic, deo moze byc bo dzieciaki tez sie poca, zwlaszcza jak sportowcy.
fajny recznik,kubek,bidon, sptrzet rowerowy(licznik,lampka,) wszystko zalezy czym sie interesuje i na ile znasz dzieciaka,
gry rodzinne - scrable, monopol, cluedo, rummi, statki,
siema Dokładnie ciężko jest cokolwiek wybrać aby nie zdublować tego z rzeczą która posiadają już. A teraz jeszcze mania tablety, telefony, konsole. Ja ostatnio zobaczyłem coś innego i to kupiłem małemu solenizantowi http://sportowybazar.pl/drazek-do-skakania-pogo-skipi-axer-a2389-czarny-p930.html Nie widziałem by ktoś to posiadał na osiedlu wiec stwierdziłem że będzie to dość ciekawy prezent. Pogo okazało się trafione sensacja wśród rówieśników niesamowita. A pomysły dzieciaków przerosły moją wyobraźnie.