Widok

prezent na 30 rocznicę ślubu

Witajcie Dziewczyny!

Zastanawiam się nad prezentem dla moich rodziców. Kilka dni po naszym ślubie moi rodzice będą obchodzić swoją rocznicę. W związku z tym chciałam na naszym weselu również uczcić ten moment i wręczyć prezent tylko nie mam pojęcia co. Na pewno odpada weekend w spa. Może macie jakieś ciekawe pomysły?????
Dziękuję!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mieliśmy podobną sytuację, zrobiliśmy im niespodziankę na naszym wesel i poprosiliśmy ich na środek sali, wjechał tort z ich zdjęciem ze ślubu :) do tego leciała muzyka z ich czasów... wzruszyli się okropnie :)
może jednak macie jakieś jeszcze pomysły??
http://www.ballooning-bbc.com.pl/
do góry!!!!!!!
my naszym rodzicowm na 30 rocznice slubyu kupilismy z bratem expres cisnieniowy do kawy (wydalismy jakies 500 zl). Ale mozna kupic wiekszy-my mielismy wtedy ograniczone koszty.
Pomyslow jest wiele-tesciom na 40 rocznice kupilismy wielkiego, ok 1,3 m aniola, ktory w dloniach trzyma jakby miseczke (miejsce na tea lighta).
Teraz chcielicmy rodzicom kupic parowar ale skonczylo sie na czajniku bezprzewodowym bo wlasnie im zaczal przeciekac ten co mieli. Ktoregos roku kupilismy piekny weniany koc, w krate, z fredzlami.

Generalnie nie kupujemy za jakas kwote-kupujemy z pomyslem, to co im sie moze przydac, co zauwazylismy ze im sie gdzies spodobalo.

Do tego jakis kwiat i czekoladki...zawsze cos w stylu i mamy i taty (tata lubi z kokosem a mama nie...wiec zawsze cos wspolnego albo kilka rodzajow)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziękuję za podpowiedź!!!!!!
ja moim rodzicom na 30 ta rocznice kupilam zestaw obiadowy + kawowy na 12 osob ;) wyszlo z jakieś 800 zł skladalam się z rodzenstwem więc na 3 osoby nie wyszlo drogo. Moj Narzeczony swoim na 40 rocznicę slub zrobil z siostra taki sam prezent ;) Jedni i drudzy rodzice zadowoleni ;)
a może jakiś romantyczny weekend w spa? a z praktycznych to właśnie coś co może się przydać typu serwis, ekspress itp. a może karykaturę - b. fajna sprawa, u mnie ostatnio w rodzinie "modna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
może jeszcze jakiś pomysł.....
a moze wycieczke do rzymu na 2 dni?? nie musza spac przeciez w drogim hotelu a bilety lotnicze mozna jakies tanie znalezc..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Weekend w SPA faktycznie jest nieco oklepany. Ale są inne "wydarzenia", które można im podarować:) Nie wiem, ile możecie zainwestować, ale fajnym pomysłem mogłoby być zafundowanie im lotu balonem (np. takiego ze strony wyjatkowyprezent.pl) i przywiązanie go do takiego zwykłego balona. Albo np. romantyczną kolację dla dwojga - i bilecik przyczepić np. do butelki dobrego wina. A innym pomysłem może być zafundowanie im kursu nurkowania dla dwojga (jesli oczywiście lubią takei rozrywki) i voucher przyczepić do dwóch masek do nurkowania:) Pomysłów na wyjątkowe prezenty jest dużo:D
nam zdarzały się już w podobnych okolicznościach przewozy naszymi limuzynami Hummer H2 na kolację do restauracji, solenizanci byli mile zaskoczeni. Można jechać razem w grupie lub podstawić auto specjalnie po nich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja polecam portrety ze zdjęcia wykonane na płótnie, bardzo dużo ofert znalazłam na http://www.twoj-portret.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jasmina mam identyczny problem co Ty, moi rodzice mają 30 rocznicę ślubu dwa dni po naszym ślubie i na dodatek mamy ślub tego samego dnia. Też się główkuję co im kupić i jeszcze nie znalazłam tego jedynego prezentu. Wymyśliłaś już coś? Pamiętam że na 25 rocznicę dałam im jako dodatek album z wklejonymi zdjęciami z ich całego życia. Wybrałam same najistotniesze i musze przyznać że super efekt wyszedł.
ja mam ten sam problem... zastanawiałam się nad kompletem ładnej zastawy stołowej... hmmm sama nie wiem :(
Ja właśnie zamówiłam zastawę obiadową - ale to jest dobry prezent dla mamy, tato nie bardzo się ucieszy się z tego.
Dodatkowo wymyśliłam sobie zrobić duże zdjęcie portretowe z moim rodzeństwem bo nie mamy wspólnego!
My szukamy prezentu na 25 rocznicę ślubu teściów, która jest 3 dni po naszym ślubie.

Kombinowaliśmy, wymyślaliśmy, aż mnie natchnęło :

1 - znalazłam w ofercie jednego z salonów gdańskich - naukę masazu dla dwojga, jutra zadzwonię i jeśli będzie fajna oferta to kupimy voucher na to

do tego

2 - zestaw kosmetyków ze starej mydlarni do kąpieli i masażu

do tego

3 - księga gości taka jak weselna, tyle, że pierwsza strona będzie jak kartka z kalendarza z informacjami ich dane, data ślubu itd, na pozostałych będą zdjęcia ze ślubu i z reszty lat te wspólne + wpisane życzenia od każdego z osobna z rodziny - fajna pamiątka, tym bardziej, że 25 lat temu czegoś takiego nie praktykowało się

do tego

4 - kwiaty w stylu :

image
ja zrobiłam karykaturę na 40 lecie ślubu - fajnie wysła - nie była tak bardzo zniekształcona twarze tak jak wyglądają tylko tłów inny śmieszny - facet z rumi robi niezłe karykatury, poszukaj w necie

Inne tematy z forum Rumia

Vela Park Rumia Loker (22 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?

do góry