Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Fajny klub z ciekawymi zajęciami wątek zamknięty Przeczytałam poprzednią ocenę i.. jakże wiele się zmieniło! Począwszy od...
~Gosia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 lipca 2017

Nie polecam wątek zamknięty Byłam na zajęciach raz, nie powiem pozytywnie się zaskoczyłam i treningiem i...
~Kasia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 października 2015

Radość, energia, entuzjazm!!!! wątek zamknięty To miejsce gdzie czuje się pozytywną energię. Panie zawsze z uśmiechem witają...
~zadowolona klientka
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 lutego 2012

Przyjazne miejsce wątek zamknięty Chodziłam za zajęcia z salsy ale ze względu na to, że mój tryb życia nie...
~KamiKasia
-

dodano: 27 marca 2012

Co za ceny !!!! wątek zamknięty Bylam raz, nie pojdę nigdy więcej. Ceny kompletnie nie adekwatna do oferty.
~monika
-

dodano: 21 stycznia 2012

Super :) wątek zamknięty Jestem stałą klientką. Przyjemny klub, dobre wyposażenie (maty, gumy, piłki,...
~musztarda
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2011

Kompetentna,przyjazna obsługa,doskonała strefa relaksu i ćwiczeń,także dla matek z dziećmi wątek zamknięty Wg mnie jest to jedna z najlepszych w Gdańsku,a może nawet w Trójmieście...
~Joanna Sz.
-

dodano: 24 marca 2011

bardzo wiele do poprawy wątek zamknięty Chodzę na jogę, pod warunkiem, że nie mam szansy iść w danym dniu do innego,...
~kobieta
4

dodano: 25 sierpnia 2010

polecam wątek zamknięty Od przeszło dwóch lat przychodzę do klubu. Od roku uczestniczę w lekcjach...
~Agnieszka J.
-

dodano: 19 października 2010

A. - opinia wątek zamknięty Obsługa super, fajne dziewczyny. Zajęcia prowadzone przez Panią Anię H....
~A.
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2009

relaks i odpoczynek w miłej atmosferze wątek zamknięty polecam gorąco wszystkim, którzy chcą się zrelaksowa, zadbac o swoje ciało....
~b.
-

dodano: 22 marca 2009

doskonałe miejsce dla relaksu ducha i wysiłku ciała wątek zamknięty Jestem stałą klientką klubu od momentu jego powstania i z czystym sumieniem...
~kasia
-

dodano: 13 marca 2009

Zajęcia fittnes wątek zamknięty Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć - przede wszystkim dlatego, że jest...
~Igrek
-

dodano: 23 grudnia 2008

salsa wątek zamknięty Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć Salsy- sama przyjemność! dobra muzyka,...
~Magdalena
-

dodano: 26 listopada 2008

fatalnie wątek zamknięty Wystawienie faktury VAT to dla Właścicielki tego Klubu wyczyn na miarę...
~niunia
-

dodano: 15 listopada 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

15

wątków

do góry