Widok

problem z zębami

Zeby pod narkoza : mam 23 lata i wiekszosc zebow do zrobienia
na dole moze tylko na koncu te ostanie chyba 8. ale gorne ..zal szkoda gadac zaluje ze jako dziecko nie poszlam jedynke gorna mialam 3 lata temu robiona wsumie cala bo mi sie ulalmalla i sam korzen byl ale 3 2 niedlugo cale odpadna i inne
Mysle o narkozie bo boje sie znieczulenie nie pomoze . ta jednnke co mialam robiona to jak mi kanalowo robila to mnie bolalo choc mowila ze ja klamie bo jest martwy zab i to nie mozliwe a mnie bolalo... mowila ze ten zab co zrovbila to na pare lat wytrzyma :(
moze ktos poradzi co zrobic jestem z GdAŃSKA JAK COS I TO MOJ MEIL EMKA1821@O2.PL
chciala bym miec ladny usmiech ale coz:(
i pewnie dla tego sama jestem bo gdyby nie ta mala szczerbatosc u mnie to bym miala duze powodzenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Mironiuk Gdynia-Oksywie i zapomnij o narkozie. Jeśli Cię ta kobieta nie przekona, że dentysta też ma uczucia to poddaję się torturze przez Ciebie wymyślonej :-) Wierz mi, że narkoza przy zębach nie jest potrzebna.
Ja dokładnie miałam podobnie jak Ty !!! i też nie wyobrażałam sobie leczenia bez narkozy itp.!!! Długo szukałam dentysty w Gdańsku, do kilku , których trafiłam rezygnowałam po pierwszej wizycie...W końcu niedawno śledząc opinie w necie traifłam na Gabinet Palladent na Orunii Górnej.Wyleczyłam bezbólowo !!!!!! zęba (miałam leczenie kanałowe) i do żadnego innego dentysty nawet wołami by mnie nie zaciągnęli!!!! Wpisz w wyszukiwarkę na Trójmieście Palladent - znajdziesz opinie o p.doktor nie tylko moją i namiary na gabinet!!! Polecam !!!- poszłam z bolącym od dłuższego czasu zębem a wyszłam z gabinetu już bez bólu i mimo konieczności następnych wizyt przy leczeniu kanałowych leczenie było praktycznie bezbolesne (pod znieczuleniem).Ceny również przystępne.
a moze jakas str link bo w necie nic nie ma qa chciala bym zob ceny galerie itp ;)
To jest mały gabinet prywatny p.doktor , która tam przyjmuje prowadzi go sama - nie żadne duże gabinety typu sieciówki ,gdzie jest kilka lekarzy.Dlatego też niema stronki w necie i ceny są niższe niż w tych dużych gabinetach.Ale wyposażeniem gabinet nie odbiega od pozostałych renomowanych gabinetów.Tak samo jakość usług nie jest gorsza (pani doktor m.in. jest po kilku miesięcznych praktykach w Szwecji) .Jak napisałam wcześniej ceny są przystępne i indywidualnie koszt leczenia jest ustalany podczas wizyty. Uważam , że takie gabinety co mają stronki w necie itd. to nastawione są na ilość a na drugim miejscu na jakość usług (przeważnie na pacjenta przeznaczone jest 15-20 min.) natomiast u tej p.doktor jest na odwrót.Czas wizyty jest dostosowany do potrzeb pacjenta , a nie szybko szybko bo następny czeka za drzwiami... Pani doktor jest bardzo dokładna, kilkakrotnie na miejscu robi RTG zęba by upewnić się co do dalszego leczenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mniej wiecej orientujesz sie ile kosztuje leczenie kanalowe i wypelnienie zeba lub wstawienie calosci np do korzenia? bo mi sie wydaje ze lepiej bylo byt wyrwac pozostlosc np z 3 kawalek mam ulamanej ale chyba lepiej cala wyrwac i wstawic niz robic po kilka razy
Wstawienie do korzenia kosztuje napewno duzo więcej niż leczenie kanałowe i zrobienie ubytku.Ja akurat zaplaciłam za leczenie kanałowe z wypełnieniem ubytku (a dość dużo miałam do uzupełnienia) 400zł .Ale wszystko zależy od tego jaki masz duży ubytek.Poza tym w cenie leczenia było znieczulenie, 3 X RTG ,ale tego mam zęba uratowanego.Wiem , że obecnie p.doktor jest na urlopie do 19.08. jeśli się zdecydujesz.
Aha to były 4 wizyty ,bo niestety miałam problem z 1 kanałem.
ja chcialam uzbierac troche i pojsc zrobic naraz 3 chociaz zeby a mam na 1 moze dwa .. ja za jedynke placilam prawie cala mialam ulamana to placilam kolo 600 zl na alei zwyciestwa ale nie chce tam juz isc..
byl 2 razy rtg zxnieczulenie leczenie kanalowe i uzupelnienie ...
i tak we wrzesniu sie wybrac juz puki co mam kolo 1000
Ja na Zwycięstwa też byłam na 1 wizycie i wyszłam:)) poza tym cennik mają jak w "sieciówkach" więc mogę Ci powiedzieć , że porównując to Zwycięstwa to u p. doktor jest taniej i... dużo bardziej bezstresowo!!! Niema porównania!!! Co do ceny możesz dogadać się że płacisz w ratach - nie powinno być żadnego problemu!!
to super dzieki :) i pewnie tam pojde.
bo kurcze lubie sie usmiechac ale wstydze niestety:(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zamiast ciagle uzupelniac tego zeba to zrob koronke
Witam
Polecam dr.Kowalczyk przyjmuje w przychodni na morenie,super dentysta.
Klinika Uśmiechu Perfect Smile, http://www.perfect-smile.pl
super sympatyczni lekarze, którzy leczą z dentofobii. zadzwoń do nich tel. 58 300 05 88. Klinika mieści się w Gdańsku, więc będziesz miała bliżej.
Polecam stomatologię w Clinica Medica Gdynia, również robią pod narkozą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Łuszczyca leczenie domowe olejkami konopnymi z CBD (20 odpowiedzi)

chciałbym się podzielić z Wami swoimi spostrzeżeniami, może akurat komuś przydadzą się moje...

Depresja (30 odpowiedzi)

Od kilku tygodnia jestem leczony z powodu depresji , będącą wynikiem stresu związanego z...

Mam problem z penisem. Nie staje (7 odpowiedzi)

Mam od jakiegoś czasu problemu ze współżyciem. Penis nie staje albo jest w niepełnym wzwodzie....

do góry