Widok
problem z zębami
Zeby pod narkoza : mam 23 lata i wiekszosc zebow do zrobienia
na dole moze tylko na koncu te ostanie chyba 8. ale gorne ..zal szkoda gadac zaluje ze jako dziecko nie poszlam jedynke gorna mialam 3 lata temu robiona wsumie cala bo mi sie ulalmalla i sam korzen byl ale 3 2 niedlugo cale odpadna i inne
Mysle o narkozie bo boje sie znieczulenie nie pomoze . ta jednnke co mialam robiona to jak mi kanalowo robila to mnie bolalo choc mowila ze ja klamie bo jest martwy zab i to nie mozliwe a mnie bolalo... mowila ze ten zab co zrovbila to na pare lat wytrzyma :(
moze ktos poradzi co zrobic jestem z GdAŃSKA JAK COS I TO MOJ MEIL EMKA1821@O2.PL
chciala bym miec ladny usmiech ale coz:(
i pewnie dla tego sama jestem bo gdyby nie ta mala szczerbatosc u mnie to bym miala duze powodzenie
na dole moze tylko na koncu te ostanie chyba 8. ale gorne ..zal szkoda gadac zaluje ze jako dziecko nie poszlam jedynke gorna mialam 3 lata temu robiona wsumie cala bo mi sie ulalmalla i sam korzen byl ale 3 2 niedlugo cale odpadna i inne
Mysle o narkozie bo boje sie znieczulenie nie pomoze . ta jednnke co mialam robiona to jak mi kanalowo robila to mnie bolalo choc mowila ze ja klamie bo jest martwy zab i to nie mozliwe a mnie bolalo... mowila ze ten zab co zrovbila to na pare lat wytrzyma :(
moze ktos poradzi co zrobic jestem z GdAŃSKA JAK COS I TO MOJ MEIL EMKA1821@O2.PL
chciala bym miec ladny usmiech ale coz:(
i pewnie dla tego sama jestem bo gdyby nie ta mala szczerbatosc u mnie to bym miala duze powodzenie
dr Mironiuk Gdynia-Oksywie i zapomnij o narkozie. Jeśli Cię ta kobieta nie przekona, że dentysta też ma uczucia to poddaję się torturze przez Ciebie wymyślonej :-) Wierz mi, że narkoza przy zębach nie jest potrzebna.
Ja dokładnie miałam podobnie jak Ty !!! i też nie wyobrażałam sobie leczenia bez narkozy itp.!!! Długo szukałam dentysty w Gdańsku, do kilku , których trafiłam rezygnowałam po pierwszej wizycie...W końcu niedawno śledząc opinie w necie traifłam na Gabinet Palladent na Orunii Górnej.Wyleczyłam bezbólowo !!!!!! zęba (miałam leczenie kanałowe) i do żadnego innego dentysty nawet wołami by mnie nie zaciągnęli!!!! Wpisz w wyszukiwarkę na Trójmieście Palladent - znajdziesz opinie o p.doktor nie tylko moją i namiary na gabinet!!! Polecam !!!- poszłam z bolącym od dłuższego czasu zębem a wyszłam z gabinetu już bez bólu i mimo konieczności następnych wizyt przy leczeniu kanałowych leczenie było praktycznie bezbolesne (pod znieczuleniem).Ceny również przystępne.
To jest mały gabinet prywatny p.doktor , która tam przyjmuje prowadzi go sama - nie żadne duże gabinety typu sieciówki ,gdzie jest kilka lekarzy.Dlatego też niema stronki w necie i ceny są niższe niż w tych dużych gabinetach.Ale wyposażeniem gabinet nie odbiega od pozostałych renomowanych gabinetów.Tak samo jakość usług nie jest gorsza (pani doktor m.in. jest po kilku miesięcznych praktykach w Szwecji) .Jak napisałam wcześniej ceny są przystępne i indywidualnie koszt leczenia jest ustalany podczas wizyty. Uważam , że takie gabinety co mają stronki w necie itd. to nastawione są na ilość a na drugim miejscu na jakość usług (przeważnie na pacjenta przeznaczone jest 15-20 min.) natomiast u tej p.doktor jest na odwrót.Czas wizyty jest dostosowany do potrzeb pacjenta , a nie szybko szybko bo następny czeka za drzwiami... Pani doktor jest bardzo dokładna, kilkakrotnie na miejscu robi RTG zęba by upewnić się co do dalszego leczenia.
Wstawienie do korzenia kosztuje napewno duzo więcej niż leczenie kanałowe i zrobienie ubytku.Ja akurat zaplaciłam za leczenie kanałowe z wypełnieniem ubytku (a dość dużo miałam do uzupełnienia) 400zł .Ale wszystko zależy od tego jaki masz duży ubytek.Poza tym w cenie leczenia było znieczulenie, 3 X RTG ,ale tego mam zęba uratowanego.Wiem , że obecnie p.doktor jest na urlopie do 19.08. jeśli się zdecydujesz.
ja chcialam uzbierac troche i pojsc zrobic naraz 3 chociaz zeby a mam na 1 moze dwa .. ja za jedynke placilam prawie cala mialam ulamana to placilam kolo 600 zl na alei zwyciestwa ale nie chce tam juz isc..
byl 2 razy rtg zxnieczulenie leczenie kanalowe i uzupelnienie ...
i tak we wrzesniu sie wybrac juz puki co mam kolo 1000
byl 2 razy rtg zxnieczulenie leczenie kanalowe i uzupelnienie ...
i tak we wrzesniu sie wybrac juz puki co mam kolo 1000
Ja na Zwycięstwa też byłam na 1 wizycie i wyszłam:)) poza tym cennik mają jak w "sieciówkach" więc mogę Ci powiedzieć , że porównując to Zwycięstwa to u p. doktor jest taniej i... dużo bardziej bezstresowo!!! Niema porównania!!! Co do ceny możesz dogadać się że płacisz w ratach - nie powinno być żadnego problemu!!
Klinika Uśmiechu Perfect Smile, http://www.perfect-smile.pl
super sympatyczni lekarze, którzy leczą z dentofobii. zadzwoń do nich tel. 58 300 05 88. Klinika mieści się w Gdańsku, więc będziesz miała bliżej.
super sympatyczni lekarze, którzy leczą z dentofobii. zadzwoń do nich tel. 58 300 05 88. Klinika mieści się w Gdańsku, więc będziesz miała bliżej.