Widok
Oliwski Gabinet Kosmetyczny znajduje się przy ulicy Stary Rynek Oliwski, zaraz obok poczty. Jadąc tramwajem 6, 12 lub 15 trzeba wysiąść na pętli (obecnie z powodu remontów jest to końcowy przystanek dla wszystkich tych linii) lub przystanek wcześniej i skierować swe kroki w kierunku Parku Oliwskiego, iść cały czas wzdłuż parkowego muru i dalej ciągle prosto, przejść przez małą uliczkę, dalej będą ze 2-3 sklepy i już jest Gabinet. Bardzo łatwo trafić. Od przystanku tramwajowego idzie się najwyżej 5 minut.
pani Patała odpada- sama się wykluczy la, tzn zadzwoniłam do gainetu i pani powiedziała, że 24 czewca wyjeżdża i nie ma senu zeym zaczynała zaiegi. Także pozostaje tylko Oliwa albo Lili Malene na Szeokiej, w związku z tym pytanko - gdzie znajduje się dokładnie ten gabinet w oliwie - jak tam dojechać z Gdańska głównego?
A ja mam fatalne wspomnienia po pani Patale i jej wspólpracowniczkach. Cerę po niej leczyłam prawie dwa lata, a dziewczyny w salonie Guerlaina cieszyły się bardzo z jej sąsiedztwa, bo co raz wpadała do nich zrozpaczona kobieta z prośbą o ratunek. Moja koleżanka z tzw. branży powiedziała mi, że degrengolada tego salonu to był jeden z bardziej spektakularnych upadków spowodowanych zderzeniem z rynkowymi realiami. Okazało się, ze darmowe zabiegi dla pań dziennikarek z prasy, radia i telewizji nie wystarczą i klientki odeszły. Być może coś się teraz poprawiło, ale ja te okolicę omijam szerokim łukiem.
Gorąco polecam Oliwski Gabinet Kosmetyczny. Pełen profesjonalizm, rewelacyjne efekty, przyjemna atmosfera, ładny wystrój, piękna okolica (stara Oliwa) i przystępne ceny. Zabieg oczyszczania kosztuje 80zl, z użyciem kwasu glikolowego 130, a z maską algową 150. Czyli całkiem dobrze. Używają kosmetyków Eris oraz Mary Cohr. Pani Małgosia naprawdę zna się na rzeczy, poświęca wiele uwagi każdej z klientek, udziela bardzo przydatnych porad. No w ogóle jestem zachwycona! Na razie byłam tylko raz, ale efekty już są wspaniałe. Ponadto polecam makijaż - 60zł razem z próbnym.
Misia, jesli jestes z Gdanska to moze lepiej na szeroka ,tylko ja juz tam nie chodze i nie wiem jak robia ,ale jakies dwa lata temu byla moja przyjaciolka i wyszla b.zadowolona
najlepiej byloby ,gdybys najpierw tam sama podeszla ,po to by pani obejzala twoja cere "wycenila" i doradzila co powinno byc zrobione ,pamietaj,ze oczyszczanie najlepiej zrobic juz wkrotce
najlepiej byloby ,gdybys najpierw tam sama podeszla ,po to by pani obejzala twoja cere "wycenila" i doradzila co powinno byc zrobione ,pamietaj,ze oczyszczanie najlepiej zrobic juz wkrotce
a i jeszcze mi sie przypomialo ,jak oczyszczasz twarz to na drugi dzien tez jeszcze przyjezdzasz do salonu ,na dokonczenie zabiegu takimi"prodami"jest to zamykanie por i siadasz na 2-3 min pod kwarcowka -ogolnie na drugi dzien wpadasz tylko na jakies 10 minut-a oczyszczenie trwa w zaleznosci od cery jakies 1,5 h
nie mam przy sobie notesu z telefonami podaj meila lub inny kontakt to Ci wysle,albo zajzyj juro na forum to po 9-tej zostaie info w Twoim temacie-ile kasy chcesz przeznaczyc ? i gdzie jest Ci blizej ? nie znam niestety cen z ul.Szerokiej i Iga ... ale do tych dwoch salonow znajdziesz w necie na PKT.pl jak i wiele innych ,do salonu oliwskiego chyba nie ,bo oni sie tam nie oglaszaja
muszę poddać się zabiegowi oczyszczania - to na pewno a poza tym chciałam przed słubem moze jakieś odżywcze maseczki, na penwo hennę. Który slaon byś polecała i napisz też proszę coś o cenahc, bo nie ukrywam, ze przed weselem budżet niezbyt bogaty. No i jeżlei bys mogła to prosiłabym również o adresy i telefony, pozdraiwam ciepło i wielkie dzięki!
jezeli chodzi o studio Dr.Eris to polecam , bo obsluga jest b profesjonalna i gabinety to pojedyncze pokoje z wygodnym lozkiem i relaksujaca muzyczka,kiedys korzystalam rowniez z gabinetu przy ul.Szerokiej i rowniez bylam zadowolona ,nawet bardzo ,bo mialam klopot z cera,a pani mi super oczyscila (bodajze pani Irenka,albo Teresa,grubsza starsza,ciemnowlosa pani niewiem jak teraz ).To zalezy jaki masz klopot z cera-napisz ?