Widok

programy do urządzania wnętrz

czy możecie mi polecić jakiś darmowy program do projektowania?

z tymi, którymi się do tej pory zetknęłam sa trudne w użyciu, lub mają bardzo mało elementów do wyposażenia, czy możecie coś polecić? podesłąć?

bardzo dziękuję

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
las rąk widze, ale może ktoś jednak coś poleci ????
papilio1@op.pl
Na stronie IKEA jest program do projektowania wnetrz. Tylko taki znam.
pro 100

Oczywiście, istnieje wiele darmowych programów do projektowania wnętrz, które mogą pomóc w stworzeniu wirtualnego projektu Twojego domu lub mieszkania. Oto kilka propozycji:

Sweet Home 3D - to darmowy program, który pozwala użytkownikom na projektowanie wnętrz w 3D. Zawiera on wiele narzędzi i funkcji, takich jak łatwe dodawanie mebli i oświetlenia, zmienianie kolorów ścian i podłóg oraz dodawanie okien i drzwi.

RoomSketcher - to kolejny darmowy program do projektowania wnętrz, który pozwala użytkownikom projektować swoje domy i mieszkania w 3D. Można dodawać meble, drzwi, okna i inne elementy, a także zmieniać kolor ścian i podłóg.

Planner 5D - to darmowy program, który pozwala użytkownikom projektować wnętrza i domy w 2D i 3D. Program ten umożliwia dodawanie mebli, wybieranie kolorów ścian i podłóg oraz umieszczanie okien i drzwi.

Mam nadzieję, że te propozycje pomogą Ci znaleźć odpowiedni program dla Twoich potrzeb!
weiter lesen mein deutscher Blog für Programmierer

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Przeprowadzki (55 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....

Jaki jest koszt budowy domu? (128 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

fajne płytki (5 odpowiedzi)

Elastyczne okładziny wyglądały obiecująco, dopóki nie pojawiły się dzieci i pies. Wystarczyło...

do góry