Widok

projekt łazienki

mam do zrobienia dwie łazienki plus wc, Zastanawiam się nad skorzystaniem z usług projektanta. Wstępnie rozmawiałam z projektantką z Wemy ( 300 zł.za projekt jednego pomieszczenia ), czy ktoś może korzystał z usług tej projektantki? (Wema z Traktu Św.Wojciecha )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja polecam tę Panią: ard_arch@o2.pl Wykonała dla mnie projekt łazienki i nie tylko....po konsultacjach z wykonawcą nie będzie zbyt wielu poprawek, charakter łazienki zostanie zachowany wg projektu a zmiany wynikają tylko z problematycznego usytuowania przyłączy.
Witam i pojecam swoje usługi

kavka.gda@prokonto.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,
a ja skorzystałam z usług tej Pani z Wemy.Cena projektu to 300zł,ale przy zakupie materiałów u nich za cenę powyżej 3000zł jest odejmowana, więc tak naprawdę usługa projektantki wliczona jest w cenę materiałów.Opłaca się bo kupuje się np.płytki, już majac projekt w ręce. Mankamentem Wemy jest fakt,że asoryment nie jest dość szeroki,i jeśli wymyśliła sobie Pani np.urządzenia Keramaga czy Grohe to tam Pani tego nie kupi,a jesli chodzi o płytki to chyba wszystko jest kwestią gustu,bo czy np Tubądzin nie jest wystarczający?Nowe kolekcje płytek według mnie dają spore pole dla ciekawych aranżacji, z Opoczna też da sie cos wybrać.Fakt,że ekskluzynych płytek,mozajek włoskich czy niemieckich nie dostanie sie w Wemie. projktantka tam pracuje wiec tylko na dostępnych w Wemie materiałach.Jest dość konkretna i potrafi zaproponować ciekawe rozwiązanie, kieruje się też walorami użytkowymi a nie tylko estetycznymi- a to jest ważne!W efekcie otrzymuje Pani projekt według mnie wystarczająco dobry.Wykonawca nie powinien mieć problemów. Ja zrobiłam tak,że łazienkę z założenia tańszą "robię" w Wemie, a drugą gdzie ma być bardziej ekstrawagancko i sporo drożej,gdzie indziej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ile kosztuje taki projekt?

Ok. 300zł.

Kilkaset złotych. Chocaiż wiele zależy od studia do którego się wybierzesz.Są tańsze studia, droższe studia. Czasami niektóre sklepy oferują taki projekt za darmo przy zakupie płytek w ich sklepie ( chociaż nie spodziewaj się w tym przypakdu rewelacji ......).

Sporo aranżacji łazienkowych znajdziesz na blogach oraz na stronach poświęconych wystrojowi wnętrz:
https://www.rawdecor.pl/content/44-plytki-lazienkowe-aranzacje

Na przykład tutaj jest kilka fajnych moim zdaniem pomysłów. Coraz częściej zamiast tradycyjnych płytek wybiera się mozaikę. Jest ciekawsza i bardziej luksusowa.

ja kiedyś dostalam projekt do łazienki "w gratisie". wszystko zamawiałam w jednej firmie, wiec wykonali mi projekt :)

No dokładnie i tu masz rację ja też korzystałam z usług jednej firmy i naprawdę jestem zadowolona .
A Wykańczanie wnętrz to podstawa w każdym domu lub mieszkaniu:)
Fajna mam firmę z Gdańska a to llink http://www.styl-bud.org/

W jaki sposób w miarę tanio i trwale zabudować wannę?

Polecam salon blu, spory asortyment, bardzo dużo aranżacji w salonie, projekt również wykonują
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie korzystałam, ale polecam p. Dorotę Bykowską - ma świetne projekty łazienek: http://www.dorotabykowska.pl/projekty-wnetrz/lazienka

Jestem za

Markety pozamykane, a tu się bateria popsuła w kuchni, zaczęła woda kapać. Nie ma co naprawia pewnie dlatego sytuacja awaryjna. Udało nam się w internecie kupić z Sotbe. Bardzo ładne, nowoczesne i solidne baterie. Cenowo także ok

Bardzo polecam https://projektowanie-wnetrz-online.pl/aranzacje/lazienka

Warto poszukać inspiracji na różnych blogach! :)

W Gdańsku w salonie Bokaro urządziliśmy całą łazienkę, zrobiono nam projekt, który od razu zaakceptowaliśmy bo był dla nas idealny . Także my jesteśmy bardzo zadowoleni z usług tego sklepu. A łazienka wyszła jak marzenie ;)

Dobre baterie łazienkowe i kuchenne kupicie w Sotbe, polecam markę. No i nawet producent na nie 5 lat gwarancji daje

Odezwij się do http://perfectnails.pl/wysokogatunkowe-baterie-lazienkowe/ na spokojnie się wyrobi..

Warto było zatrudnić http://asdecor.pl/organizacja-w-lazience-polki-wieszaki-i-inne/ profesjonalista w każdym calu.

Mam w planach remont mojej łazienki i szukam inspiracji do jej aranżacji.

botoks do włosów

Podsumowanie:

Dyskusja dotyczy wyboru projektanta do aranżacji łazienek i toalet, gdzie użytkownicy dzielą się doświadczeniami z różnymi studiami projektowymi i sklepami oferującymi usługi projektowania. Wiele osób poleca skorzystanie z profesjonalnych architektów wnętrz zamiast wykonawców, podkreślając znaczenie doświadczenia i wiedzy technicznej, choć pojawiają się również głosy wykonawców oferujących pomoc w projektowaniu. Popularne opcje to projekty w sklepach takich jak Wema (300 zł za projekt z możliwością zwrotu przy zakupach), Leroy Merlin (200 zł zwracane przy zakupach) czy niezależne studia projektowe, przy czym użytkownicy zwracają uwagę na znaczenie konsultacji z wykonawcą, aby uniknąć błędów projektowych. Wiele rekomendacji dotyczy konkretnych firm z Gdańska i Trójmiasta, a także inspiracji czerpanych z blogów i portali poświęconych wyposażeniu wnętrz, gdzie można znaleźć pomysły na aranżacje, materiały, oświetlenie i meble do łazienek.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Elewacja zewnętrzna - jakie materiały i farby polecacie? (16 odpowiedzi)

Pogoda się zrobiła i czas pomyśleć o elewacji zewnętrznej domu. Z tego co zdążyłam się...

do góry