Widok

prosba-niedziela

Dzień Dobry, w związku z komunią jaka odbedzie się w naszej Parafii w najbliższą niedziele zwracam sie z uprzejma prośbą o uszanowanie tego dnia i nieurządzanie hucznych spotkań i przyjęć w sobotę, a w niedzielę o godne i spokojne zachowanie szczegónie w okolicach świątyni. prosze też w miare o powstrzymanie sie od spożycia alkoholu.dziekuję. Aldona Maszke, Banino
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 43
Pani Aldono, czytam i nie wierzę. Normalnie nie wierzę.
Ręce i cycki opadają...
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jedynie browarek do niedzielnego meczyku. Obiecuję, że nie więcej.

Pozostali mieszkańcy proszą zaś, by imprezy komunijne nie były za głośne, a prezentowe tablety lekko ściszyć. Uczyńmy ten weekend spokojnym i refleksyjnym.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aldona zluzuj trochę..... weekend jest po to aby odpocząć po tygodniu pracy, zrelaksować się wypić jakieś piwko, wódeczkę a nie chodzić jak mnich bo komunie są
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
W tym roku też mam komunię dziecka i nie robię sobie z tego takich jaj.Dajcie żyć innym i sobie.Może w telewizji i gazecie dacie znać aby cała polska ucichła ponieważ 14 i 15 są komunie w Baninie.O losie co za problemy wszystkim komunijnym i grilującym życzę udanego i wesołego weekendu .
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 0
W związku z tym, że w najbliższą niedzielę zaplanowałem grilla z sąsiadami zwracam się z uprzejmą prośbą o nie zawracanie nam d... swoimi prywatnymi sprawami.
I żeby dzwony nie biły z samego rana, bo chcę się wyspać.
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jak ktoś jest niewierzący? Jakoś prawami niewierzących/osób innych wyznań jakoś nikt się nie przejmuje.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani Aldono, a czy z domu możemy wychodzić?
Proszę o szczegółowe instrukcje bo nie chciałbym zgrzeszyć...
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry