Widok
prośba!!!
Witam! Jestem studentką II roku pielegniarstwa studiów magisterskich.Jeśli ktos z Was chciałby mi pomóc w badaniach do pracy magisterskiej to podaje link do mojej ankiety: http://www.ankietydlaciebie.pl/ankiety/pokaz/29522f38-d61e-a845-3f1b-4fe88af92903 ta ankieta dotyczy jakości życia dzieci z atopowym zapaleniem skóry, ankietę wypełniaja rodzice. Wypełnienie ankiety zajmuje dosłownie chwilkę :) Bardzo prosze o pomoc to dla mnie bardzo ważne. Jesli mozecie to porozsyłajcie znajomym, udostępniajcie gdzie tylko się da...z góry dziekuje
Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE
Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych.
Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.
Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 7 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.
Zapraszam
gg 4593140 globmistrz@tlen.pl
analizy-statystyczne.host77.pl
Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.
Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 7 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.
Zapraszam
gg 4593140 globmistrz@tlen.pl
analizy-statystyczne.host77.pl