Widok

prosze o opinie na temat sofy:)

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49830011 czy ktoras z Was ma taką sofe i czy ja polecacie ,bo chce zmienic łozko i bardzo mi sie podobaja te sofy a moj mąz nie jest pewny co do tych sof:) Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mamy 2 takie sofki w domku nad morzem. Są używane czesto-turyści- i teraz to będzie ich 2gi sezon.Narazie zażaleń nie ma, nie są duże, aletakie na 2 osoby.
Ja osobiście mogłabym spać na nich, ale przez weekend, pożniej sobie tego nie wyobrażam-za małe, przyzwyczajenie, nie mają schowka na pościel, takie są troszke właśnie "turystyczne".
Jednakze fajne jest to, ze pokrowce można prać, szybko sie rozkładają i składają, młodziezowe bardziej.
Za tą cenę, warte nawet 2 sezonów, czy kilku lat w domu dla młodego małżeństwa.
hej
mam taka w domku- ale to spanko dla gosci.
generralnie jest ok, choc pranie poktowca w pralni to koszt 150 PLN ( pralnia szop pracz na ul. Slowackiego) bo pokrowiec do pralki sie nie zmiesci. Mechanizm u nas sie popsul po moze 25 razach - nie mam zdrowia walczyc z reklamacja, byc moze trafilismy feralny egzemplarz.
Na maly pokoik tez sie nie nadaje- bo jest duza i kiepsko sie prezentuje.
Podsumowujac- jesli nie stac was na cos lepszego, i nie mozecie sobie pozwolic na duze malzenskie lozko to czemu nie.
jak macie miejsce to w abrze sa całe komplety w granicach 1 tys zł - duza szafa przesuwana- 3 drzwiowa, łoże małżeńskie, dwie nocne szafeczki za to wszystko 1 tys. zł . Z dwa lata temu brała ten komplet maja mama i była zadowolona, ok . roku temu my wzielismy ten sam. na poczatku dokupilismy gabke za 80 zł, teraz juz mamy wygodny materacyk. same łóżka tez dostaniecie w granicach 500-600 zł.
image

image
moge ci polecic ale rogówke , sama niedawno kupowałam i jest świetna i naprawdę wygodna do spania ........ tylko dość spora
mogę ci przesłac zdjęcia i sprawdzić jak się nazywał sklep ( koło IKEA) - my jesteśmy bardzo z niej zadwoleni :-)
ja mam taką ale z najdrozszym materacem i jest odpukać świetna. pokrycie mam brązowe takie dość grube. nie pralam i prać narazie nie zamierzam.jak mi sie mocno zabrudzi to kupie nowe pokrycie w innym kolorze

nie mam domu tylko mieszkanie i ogromne łoze małzeńskie nie wchodzi w gre
ja tez nie mam miejsca na łoze małżenskie a ta sofa jest dosc szeroka a ja nielubie wąskich łózek ma rogowke ale sie juz psuje i musze cos kupic ale jeszcze sie zastanowie nad ta sofą ,dziekuje za opinie :)
rybalon1 to jak mozesz to daj linka albo przeslij mi na meila karolinas53@wp.pl to zobacze ta rogowke z gory dziekuje
mam ta sofe. jest super wygodna do spania jak i siedzenia w dzien. duzo miejsca po rozlozeniu i nie wypacza sie jak rogówki od siedzenia. mamy ja 4 lata
karla , wyslałam ci zdjęcia rogówki - zerknij do poczty :-)

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

do góry