Widok

proszę o polecenie mi solidnej, sprawdzonej firmy budowlanej z gdyni

Witam,
mam już wszystkie pozwolenia na budowe wraz z przyłączami. Poszukuję sprawdzonej firmy budowlanej. Proszę o opinie od osób, które są zadowolone z budowy własnego domu i polecenie mi firmy, z którą współpracowała.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moge polecic znana mi osobiscie firme o to namiary do strony na ktorej dowie sie pani wszystkiego lacznie z kontaktem
www.mejka.pl
pozdrawiam
moge polecic firme p .Piotra 0691966913
a budowała pani z p. Piotrem?
jeżeli tak, to czy ewentualnie można obejrzeć dom?
HEJKA,
Mój tato prowadzi firmę budowlaną "Leader-Bud" i mogę ich z całą pewnością polecić, obecnie stawiają domy od podstaw na Suchym Dworze, więc jakby co to można sobie zobaczyć :-)
Proponuję zadzwonić i najlepiej samemu porozmawiać, numer telefonu to: 516 873 950 albo 728 497 899. Polecam :-)
jeśli aktualne to ja polecam firmę z Rumi, ale dojeżdżają tam gdzie potrzeba :) było niedrogo, fachowo i z całej współpracy jesteśmy bardzo zadowoleni, stawiali nam dom tradycyjny (choć duży) z pustaków; zainteresowanym namiary podam mailowo
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Firma remontowo-wykończeniowa DEKOR przyjmie zlecenia budowlane.Oferujemy duży zakres umiejętności i fachowość.W razie pytań prosimy dzwonić 602763042

Oferujemy ciekawe pomysły związane z remontem, solidną czystą prace, duże doświadczenie.Pozdrawiam serdecznie

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Przegląd mieszkania (4 odpowiedzi)

Czy to prawda, że trzeba co kilka lat wykonywać przeglądy domów i mieszkań, aby w razie jakiejś...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (414 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

METRONA - rozliczenia! (58 odpowiedzi)

szukam osób, które wyczuwają niejasności w rozliczeniach kosztów C.O. osobiście uważam, że...

do góry