Widok

prosze o pomoc.....

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witma.....mieszkam w Wejherowie i szukam fotografa i kamerzysty na slub.....czy mozecie mi kogos polecic??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sorki , ale takie wątki to już zakrawają o szczyt lenistwa, jest coś takiego jak "szukaj" , jest wątek lista fotografów dla szukających -często podbijany, żeby właśnie można było poszukać sobie fotografa, i jesli chodzi o zdjęcia to chyba lepiej samemu pooglądac i zdecydować czy podobają Ci się te czy inne. Patrząc na zachwyty nad niektórymi fotkami, to naprawdę nie zaufałabym odpowiedzi "polecam pana X". Trochę samodzielności w wyborach by się przydało. bo zaraz będzie pomocy , ratunku jaka sukienka mi się podoba, a jaka nie, bo już sama nie wiem, buuu..."
Sorki że przy Twoim wątku , ale tak wyszło akurat.
Pozdrawiam,

image
image
Ja też jestem z Wejherowa :) JWejdź sobie na strony www.antrakt.net - kamerzysta oraz www.pranga.pl - fotograf. Oboje są z Wejherowa, nie ma problemu ze spotkaniem :) Pozdrawiam :)

image
image

Inne tematy z forum Wejherowo

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

do góry