Widok

prosze o pomoc w znalezieniu corki! PILNE!!

Witam, potrzebuję informacji w których szpitalach w Gdańsku sa oddziały patologii ciąży lub polożnicze. od dwoch dni nie mam kontaktu z córką - wyłaczony telefon- która pochodzi z Warszawy a obecnie mieszka i pracuje w Gdańsku. Z uwagi na to iż jest w ósmym miesiącu ciązy bardzo sie niepokoję. Znalezione w internecie telefony do szpitali, ktore zresztą nie są opisane i nie wiem w ktorych może byc oddział patologii ciąży, czy połoznictwo ew. ginekologia. czy ktoś może mi pilnie pomóc? z góry dziekuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zamieściłam Pani ogłoszenie w dziale rodzina i dziecko...tam kobiety będą lepie wiedzieć tytuł wątku proszę przeczytajcie apel matki i życzę powodzenia
dziękujemy, znalazłysmy ogloszenie, które Pani przekleila Nie znam tego serwisu i nawet nie pomyslalam do końca gdzie umieścic prośbe naszej mamy. Mamy info z wszystkich szpitali oprócz z wojewódzkiego. powiem szczerze- liczyłam że sie w którym znajdzie... Cala rodzina uziemiona w Warszawie- ja z chorymi dziećmi, wlasnie tulę 1,5 roczną corkę z goraczką, mąż utknął w Berlinie a mama ma zapalenie krtani. Nawet nie mamy teraz możliwości pojechać do Gdańska... brakuje juz nam pomysłów co robic
w Gdańsku są szpitale ( patologia ciąży):
1/Szpital Specjalistyczny św. Wojciecha Adalberta
80-462 Gdańsk, al. Jana Pawła II 50
Tel.: 58 768 40 00
2/Akademickie Centrum Kliniczne. Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny nr 1 Akademii Medycznej
80-402 Gdańsk, Kliniczna 1a
Tel.: 58 349 22 22
3/Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. Mikołaja Kopernika. 80-803 Gdańsk woj. pomorskie, ul. Nowe Ogrody 1-6 , tel: 058-3023031

prywatny:
"Swissmed Centrum Zdrowia" S.A.
www.swissmed.com.pl
Wileńska 44
80-215 Gdańsk
58 524 15 00

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry