Widok
Esclarmonde
Czesc. Skad wiem --istnieje przeciez przekaz myslowy - w kazdym razie chetnie poslucham .. teraz leci w I Koncert Warszawski Ricz. Add. ladny -lubie go
Nie martw sie tym co w Polsce , cos sie wymysli .
Odzyskalem wreszcie ksiazke , , Swiety Gral Swieta Krew" . Co mysle -- strach powiedziec -- a jak zaczniesz znowu ? :)))) --- mam odpowiadac --eeeee
lepiej nie :)))
Nie martw sie tym co w Polsce , cos sie wymysli .
Odzyskalem wreszcie ksiazke , , Swiety Gral Swieta Krew" . Co mysle -- strach powiedziec -- a jak zaczniesz znowu ? :)))) --- mam odpowiadac --eeeee
lepiej nie :)))
Aik
Az tak zle???^_^ No odpowiedz, nie bede sie klocic...chyba.;) Sama nie mam wyrobionej opini na ten temat, ale nic mnie tam zbytnio nie zbulwersowalo. Ciebie widze tak...co?
A pierwsze 2 rozdzialy sa przepiekne...Siedze tu dzis do 21, potem...chlip! Jak mi sie uda za tydzien, to bedzie Katarski Cud...^_^
Teraz ja mam pytanie, a propos przekazow myslowych... czy Ty aby nie probowales do mnie wczoraj telepatycznie dotrzec?... Pytam serio...
Katarskie pozdrowienia!
A pierwsze 2 rozdzialy sa przepiekne...Siedze tu dzis do 21, potem...chlip! Jak mi sie uda za tydzien, to bedzie Katarski Cud...^_^
Teraz ja mam pytanie, a propos przekazow myslowych... czy Ty aby nie probowales do mnie wczoraj telepatycznie dotrzec?... Pytam serio...
Katarskie pozdrowienia!
Aik
No tak, a ja caly dzien dzis wygladalam jak trup z niewyspania^_^ Next time probuj przed polnoca, jutro musze wczesnie wstac.:)))
Przezroczysty ksztalt? No, to znaczy, ze moj parawan dziala...
Ale ja nie mialam na mysli, ze to ja bede spiewac... Glos mam moze i dzwieczny, ale niewyszkolony... nie jestem z wydzialu wokalnego. Ale kiedy go slyszales...wczoraj czy wczesniej?
Imie... mam kilka imion... obecnie to jest mi najblizsze... Ciekawa jestem, czy to, ktore uslyszales sie zgadza...Powiesz mi?
Przezroczysty ksztalt? No, to znaczy, ze moj parawan dziala...
Ale ja nie mialam na mysli, ze to ja bede spiewac... Glos mam moze i dzwieczny, ale niewyszkolony... nie jestem z wydzialu wokalnego. Ale kiedy go slyszales...wczoraj czy wczesniej?
Imie... mam kilka imion... obecnie to jest mi najblizsze... Ciekawa jestem, czy to, ktore uslyszales sie zgadza...Powiesz mi?
Aik
Do Danii wracam 23 kwietnia i zostaje jeszcze do konca maja...
W miedzyczasie sie tak czy inaczej pojawie, nie wiem tylko kiedy i z jakiego zrodla ( usmiecham sie promiennie do Kerilki...^_^)...
Dlatego lepiej, bys od jutra przez kilka dni nie odpisywal, bo boje sie, ze nie znajde...Mozemy sie np. umowic, ze zrobisz to za tydzien?
Do podziemia?...Nawet nie pytam co masz na mysli...;)
Ale niektorych odp. Ci nie przepuszcze...np tej o imieniu... przemilczales to, bo nie chcesz pisac w HP, czy z innych wzgledow?
W miedzyczasie sie tak czy inaczej pojawie, nie wiem tylko kiedy i z jakiego zrodla ( usmiecham sie promiennie do Kerilki...^_^)...
Dlatego lepiej, bys od jutra przez kilka dni nie odpisywal, bo boje sie, ze nie znajde...Mozemy sie np. umowic, ze zrobisz to za tydzien?
Do podziemia?...Nawet nie pytam co masz na mysli...;)
Ale niektorych odp. Ci nie przepuszcze...np tej o imieniu... przemilczales to, bo nie chcesz pisac w HP, czy z innych wzgledow?
Aik
Zatkalo mnie... ale...jesli to bylam ja( jestes pewien? Choc wlasciwie znam odp...) , nie uzylam tego zwrotu...przynajmniej swiadomie...
Nie wiem, czy to imie... moze znaczy co innego?
Kiedy pierwszy raz zapytales kim jestem?? Odpowiedz, prosze... to wazne.
Dreczy mnie jeszcze jedno...spales ok 2-3 w nocy? Ja nie... i przyszly silne energie...Katarow...
Nie wiem, czy to imie... moze znaczy co innego?
Kiedy pierwszy raz zapytales kim jestem?? Odpowiedz, prosze... to wazne.
Dreczy mnie jeszcze jedno...spales ok 2-3 w nocy? Ja nie... i przyszly silne energie...Katarow...
Esclarmonde
Za tydzien jest 03 kwietnia . Mniej wiecej o 17. 30 sie zglosze tutaj . NIe bede CIE meczyl myslami , wole jak wygladasz slicznie.... . oczywiscie przegladne wszystko , bo cos sie moze zmienic .-Imie ? --- chcialem
zobaczyc jak zareag. -- :)) nie zareagowalas
Co do podziemia to byl zart - prawie
Zaloze konto e-mail
zobaczyc jak zareag. -- :)) nie zareagowalas
Co do podziemia to byl zart - prawie
Zaloze konto e-mail
Esclarmonde
Powinienem napisac -- spalem , prawde mowiac niezupelnie . To bylo dawno , wtedy kiedy pisalem o Mont. ---przysnilas mi sie , --mozesz niewierzyc lub nie jak chcesz --tez jak szklo , rozmawialem z Toba o tamtych sprawach --Wiedzalem ze to TY --i tez zapytalem -- z takim samym wynikiem-- jestem Meu
ten glos mam w uszach ---poznalbym go
ten glos mam w uszach ---poznalbym go
Aik
W noc poprzedzajaca BEMA? Wtedy snil mi sie Mont... nie pamietam dokladnie...
Cos mi sie przypomnialo...mam polskie konto mailowe, wyrobiono mi kiedys, prawie nie uzywalam...mam nadzieje, ze dobrze pamietam:
esclarmonde@poczta.onet.pl
Anyway, jak wyrobisz swoje to daj znac.
Wierze temu, co piszesz...potwierdzaja sie moje ulotne wrazenia, energie...Mysle, ze uslyszysz moj glos...moze nawet niedlugo. Jeszcze jedno...masz moze tel. komorkowy?
Cos mi sie przypomnialo...mam polskie konto mailowe, wyrobiono mi kiedys, prawie nie uzywalam...mam nadzieje, ze dobrze pamietam:
Wierze temu, co piszesz...potwierdzaja sie moje ulotne wrazenia, energie...Mysle, ze uslyszysz moj glos...moze nawet niedlugo. Jeszcze jedno...masz moze tel. komorkowy?
Aik
W noc poprzedzajaca BEMA? Wtedy snil mi sie Mont... nie pamietam dokladnie...