Widok
proszę o wasze opinie o przedłużaniu rzęs w studio Progres w Gdańsku
Witam, na grouponie znalazłam promocję na przedłużanie rzęs w studio Progres, jest to szkoła policealna na Wałach Piastowskich, czy któraś z Was dziewczyny korzystała kiedyś z ich usług? Trochę się boje, że wpadnę w ręce uczennicy a nie kogoś doświadczonego....
Nie pytaj się po co tylko zrób to a będziesz wiedziała dla czego?
Polecam Panią Monikę z Zieleniaka 16 piętro i tylko u niej. Duża profesja, bardzo tanio i obsługa na wysokim poziomie. Doradzi i nie zrobi fuszerki. Mam porównanie bo wcześniej kożystałam z innych usług i nigdzie indziej bym już nie chodziła jak do niej, a już jakiś czas kożystam z jej usług. Dzisiaj też byłam.Mam 60 lat i nie wstydzę się tego.Co niektóre otwierają gabinet również w Zieleniaku sądząc że do nich trafią jej klientki, ale pamiętaj 16 piętro MONIKA , polecam.
Polecam Panią Monikę z Zieleniaka 16 piętro i tylko u niej. Duża profesja, bardzo tanio i obsługa na wysokim poziomie. Doradzi i nie zrobi fuszerki. Mam porównanie bo wcześniej kożystałam z innych usług i nigdzie indziej bym już nie chodziła jak do niej, a już jakiś czas kożystam z jej usług. Dzisiaj też byłam.Mam 60 lat i nie wstydzę się tego.Co niektóre otwierają gabinet również w Zieleniaku sądząc że do nich trafią jej klientki, ale pamiętaj 16 piętro MONIKA , polecam.
Rewelacja
Od dawna przedłużam sobie rzęski, ale nigdy nie byłam tak zadowolona jak w Progresie.
Pani która mi je przedłużała jest niezwykle dokładna.
Rzęski trzymają się równo, bardzo długo się utrzymały i zawsze wypadały dosłownie po jednej rzęsce, a nie tak jak u niektórych calymi kępkami.
Jestem zachwycona. Będę chodziła tylko tam.
Pani która mi je przedłużała jest niezwykle dokładna.
Rzęski trzymają się równo, bardzo długo się utrzymały i zawsze wypadały dosłownie po jednej rzęsce, a nie tak jak u niektórych calymi kępkami.
Jestem zachwycona. Będę chodziła tylko tam.
Jak chcesz mieć dobrze przedłużone rzęsy to musisz zapłacić. W tym salonie przedłużanie rzęs nie ma nic wspólnego z METODĄ 1:1. Pani położyła mi rzęsy w niecałe 50 minut, bo już za drzwiami czekała następna klientka. No i efekt był średni (gołym okiem widać rzęsy, do których nie zostały doklejone jedwabne). Poza tym doklejone niestarannie tzn. nie od samej nasady gdzie wyrastają moje naturalne a nieco wyżej. Muszę je "czesać", żeby w miarę prosto się układały, bo każda ułożona w inną stronę i wychodzi poplątanie z bałaganem. Miałam przedłużane wielokrotnie rzęsy w różnych salonach i widziałam naprawdę pięknie zrobione. Niestety tu tego powiedzieć nie mogę. Na szczęście to tylko 50 zł- więc nie ma tragedii. Ja jednak wolę dołożyć choćby drugie tyle i pójść w inne miejsce.
Witam
Jestem właśnie po wizycie u Pani Moniki z polecenia koleżanki której rzęsy wyglądają świetnie. Zabieg trwał ok 1,5 h. Rzęsy naturalne i bardzo efektowne. Doklejone troszkę od nasady by nie dotykac klejem powieki ale jest to absolutnie niewidoczne. Ja jestem bardzo zadowolona. Już mogę śmiało napisać, że będę stałą klientką. Ja byłam umówiona na 11 następna Pani na 13, więc nie bardzo wiem o czym pisze Inez.
Jestem właśnie po wizycie u Pani Moniki z polecenia koleżanki której rzęsy wyglądają świetnie. Zabieg trwał ok 1,5 h. Rzęsy naturalne i bardzo efektowne. Doklejone troszkę od nasady by nie dotykac klejem powieki ale jest to absolutnie niewidoczne. Ja jestem bardzo zadowolona. Już mogę śmiało napisać, że będę stałą klientką. Ja byłam umówiona na 11 następna Pani na 13, więc nie bardzo wiem o czym pisze Inez.
Dla mnie tragedia. Kilkakrotnie przedłużałam rzęsy i zabieg trwał zawsze ok 2,5 godz. W studio Progres całość trwała 40 min. Efekt beznadziejny, oczy lepiej wyglądają, gdy są potuszowane. Przyklejonych jest dokładnie kilka rzęs w środkowej części oka, dodatkowo wywijają się i haczą dolne rzęsy. Pani Monika jest oschła, niesympatyczna i nieprofesjonalna.
Nie polecam.
Nie polecam.