Widok

proszę o wasze opinie o przedłużaniu rzęs w studio Progres w Gdańsku

Witam, na grouponie znalazłam promocję na przedłużanie rzęs w studio Progres, jest to szkoła policealna na Wałach Piastowskich, czy któraś z Was dziewczyny korzystała kiedyś z ich usług? Trochę się boje, że wpadnę w ręce uczennicy a nie kogoś doświadczonego....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny! Po co wy w ogóle chcecie sobie przedłużać rzęsy ?!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 42
Nie pytaj się po co tylko zrób to a będziesz wiedziała dla czego?
Polecam Panią Monikę z Zieleniaka 16 piętro i tylko u niej. Duża profesja, bardzo tanio i obsługa na wysokim poziomie. Doradzi i nie zrobi fuszerki. Mam porównanie bo wcześniej kożystałam z innych usług i nigdzie indziej bym już nie chodziła jak do niej, a już jakiś czas kożystam z jej usług. Dzisiaj też byłam.Mam 60 lat i nie wstydzę się tego.Co niektóre otwierają gabinet również w Zieleniaku sądząc że do nich trafią jej klientki, ale pamiętaj 16 piętro MONIKA , polecam.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam na kursie z przedłużania rzęs . Z kursu jestem zadowolona. Tak jak p. Monika mówiła trzeba ćwiczyć żeby nabrać wprawy. Ja już pare miesięcy trenuje na koleżankach . Robie rzęsy coraz lepiej . Z kursu jestem zadowolona dużo się dowiedziałam i dostałam certyfikat. Marlena.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Juz nie jest w zieleniaku a we Wrzeszczu . Niestety zapomniała mi powiedzieć o tym przez telefon . Pojechałam do zieleniaka .... Ale udało nam się w końcu umówić i bardzo się cieszę że u tej właśnie pani miałam zabieg zagęszczania rzęs. Chodziło mi o naturalny elegancki efekt i to osiągnęłam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie jest żadna szkoła. Ja byłam tam i jestem zadowolona z rzęsek :) No i bardzo tanio , bo zapłaciłam tyko 50 zł :)
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja również przedłużałam tam rzęsy, jestem bardzo zadowolona. Naprawdę polecam:
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja tam robilam z groupona 'kurs wizazu',porazka:)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Rewelacja

Od dawna przedłużam sobie rzęski, ale nigdy nie byłam tak zadowolona jak w Progresie.
Pani która mi je przedłużała jest niezwykle dokładna.
Rzęski trzymają się równo, bardzo długo się utrzymały i zawsze wypadały dosłownie po jednej rzęsce, a nie tak jak u niektórych calymi kępkami.
Jestem zachwycona. Będę chodziła tylko tam.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 2
też mam ten kupon i też się zastanawiam jak wyjdą, tym bardziej ze robię 1wszy raz w życiu, w dodatku przed własnym ślubem
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
no to bardzo odważnie z grupona robic rzeski przed ślubem. Mam nadzieje ze bedzie Pani zadowolona z efektu oraz nie dostanie Pani uczulenia na preparaty... Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja tez mam taka nadzieje, owszem troszke sie boję
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zawsze można je zdjąć.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak chcesz mieć dobrze przedłużone rzęsy to musisz zapłacić. W tym salonie przedłużanie rzęs nie ma nic wspólnego z METODĄ 1:1. Pani położyła mi rzęsy w niecałe 50 minut, bo już za drzwiami czekała następna klientka. No i efekt był średni (gołym okiem widać rzęsy, do których nie zostały doklejone jedwabne). Poza tym doklejone niestarannie tzn. nie od samej nasady gdzie wyrastają moje naturalne a nieco wyżej. Muszę je "czesać", żeby w miarę prosto się układały, bo każda ułożona w inną stronę i wychodzi poplątanie z bałaganem. Miałam przedłużane wielokrotnie rzęsy w różnych salonach i widziałam naprawdę pięknie zrobione. Niestety tu tego powiedzieć nie mogę. Na szczęście to tylko 50 zł- więc nie ma tragedii. Ja jednak wolę dołożyć choćby drugie tyle i pójść w inne miejsce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 39
Witam
Jestem właśnie po wizycie u Pani Moniki z polecenia koleżanki której rzęsy wyglądają świetnie. Zabieg trwał ok 1,5 h. Rzęsy naturalne i bardzo efektowne. Doklejone troszkę od nasady by nie dotykac klejem powieki ale jest to absolutnie niewidoczne. Ja jestem bardzo zadowolona. Już mogę śmiało napisać, że będę stałą klientką. Ja byłam umówiona na 11 następna Pani na 13, więc nie bardzo wiem o czym pisze Inez.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla mnie tragedia. Kilkakrotnie przedłużałam rzęsy i zabieg trwał zawsze ok 2,5 godz. W studio Progres całość trwała 40 min. Efekt beznadziejny, oczy lepiej wyglądają, gdy są potuszowane. Przyklejonych jest dokładnie kilka rzęs w środkowej części oka, dodatkowo wywijają się i haczą dolne rzęsy. Pani Monika jest oschła, niesympatyczna i nieprofesjonalna.
Nie polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 40
Ja jestem zadowolona i będę tam chodzić. Polecam.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też byłam niezadowolona.Na szczęście znalazłam już profesjonalną stylistkę i robi rzęsy super.A na dodatek dojeżdża do klientki.Polecam a to namiar breendii.pinger.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 34
Minął miesiąc rzęsy się trochę przeżedziły ale wciąż wyglądają dobrze i wypadają pojedyńczo więc polecam .
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co ty kobieto opowiadasz za bzdury, MONIKA w ZIELENIAKU 16 piętro to naprawdę profesjonalistka i polecam z całego serca.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez polecam Monikę. Bardzo ładnie robi i szybko rzesy . nr tel do niej 513 359 142
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam Monikę. Solidna praca oraz cena bardzo atrakcyjna, 60 zł.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2
Także jestem stałą klientką Moniki w studio Progres.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
autoreklama? Ładnie i szybko zrobione rzęsy? Przedłużanie rzęs to precyzyjna praca. To nie wyścig na 60m. Znam efekty szybkiego przedłużania - są rzadkie a czasami następnego dnia spadają i szkoda pieniędzy. Piszecie bzdury to myślcie trochę. Cena usługi 60 - 80 zł, tak się cenią tylko amatorzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 28
Byłam na przedłużaniu rzęs za 150 zł w innym miejscu i byłam u P Moniki za 80 zł ,nie widzę różnicy między tamtym droższym salonem a zagiegiem u p Moniki. Marlena.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przedłużałam rzęsy u p Moniki . Rzęsy trzymają się świetnie ,polecam. Tel 513 359 142 .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Musicie pamiętać dziewczyny o tym ze każda ma inne rzęsy i jedne będą dobrze reagowały na dany klej, jedne nie. Ja osobiście jestem mega zadowolona z pracy Pani Moniki i chodzę do niej od lat. Zakładam rzęsy a uzupełniam dopiero po 1,5 mies. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

sucha skóra (77 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

lokówka do fal (7 odpowiedzi)

Hejka, szukam dobrej jakości lokówki do robienie hollywoodzkich fal na włosach. czy tego typu...

wróżka - tarot -czary mary? (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

do góry