Widok
przechadzka konna przez Bojano 04-10(sobota)
W sobotę w godzinach wieczornych jedna ze szkółek jazdy konnej zrobiła przechadzkę przez Bojano.
Swój szlak zaznaczyła KOŃSKIM ŁAJNEM na naszych pięknych chodnikach.
Jako mieszkaniec korzystający z tych udogodnień (chodnik)
proszę właścicieli kochających konie o posprzątanie po nich.
Swój szlak zaznaczyła KOŃSKIM ŁAJNEM na naszych pięknych chodnikach.
Jako mieszkaniec korzystający z tych udogodnień (chodnik)
proszę właścicieli kochających konie o posprzątanie po nich.
Wieś Ci nie pasuje to do miasta!,
Soory a taki mamy klimat!,
Panie, nie ma reklamówek na takie stolec...
Już gdzieś to słyszałem.
Też mnie to wkurza i denerwuje, bo państwo koniarze niczym nie różnią się od tych co wyrzucają worki ze śmieciami do lasu. Jak zwrócisz im uwagę to będą nagminnie s****i ci pod płotem, aż zapomną...
Soory a taki mamy klimat!,
Panie, nie ma reklamówek na takie stolec...
Już gdzieś to słyszałem.
Też mnie to wkurza i denerwuje, bo państwo koniarze niczym nie różnią się od tych co wyrzucają worki ze śmieciami do lasu. Jak zwrócisz im uwagę to będą nagminnie s****i ci pod płotem, aż zapomną...
Uderz w stół a nożyce się odezwą, z tonu wypowiedzi można wysnuć wniosek, że pan "normalny" należy do stowarzyszenia sztybletów i czapsów....
Proszę mi tylko wyjaśnic jaka korzyść dla środowiska wynika z łajna końskiego zostawionego na chodniku? Wyrosną tam storczyki?
W przestrzeni zurbanizowanej, tak jak po piesku, tak i po koniku właściciel powinien posprzątać.
W lesie i na łąkach możecie sadzić do woli. Jak podczas spaceru w takim imiejscu wdepnę, nie będę miał żalu.
Proszę mi tylko wyjaśnic jaka korzyść dla środowiska wynika z łajna końskiego zostawionego na chodniku? Wyrosną tam storczyki?
W przestrzeni zurbanizowanej, tak jak po piesku, tak i po koniku właściciel powinien posprzątać.
W lesie i na łąkach możecie sadzić do woli. Jak podczas spaceru w takim imiejscu wdepnę, nie będę miał żalu.
Widziałam to pozostawione dzieło nieodpowiedzialnych jeźdźców.
Sama jeżdżę konno, nigdy jednak nie wjechałabym na kostkę brukową będąca chodnikiem dla pieszych bądź drogą dla rowerów)!
Jeśli chcecie się POKAZAĆ, to jedźcie ulicą :) Chyba, że macie niewyszkolone konie lub sami nie macie odpowiednich umiejętności.
W Bojanie jest tyle pięknych tras, skoszone pola, ugory, lasy. Tam można zap....ać ile pary w końskich mięśniach.
Wy musicie się lansować w centrum. Trochę pokory Panie i Panowie.
Sama jeżdżę konno, nigdy jednak nie wjechałabym na kostkę brukową będąca chodnikiem dla pieszych bądź drogą dla rowerów)!
Jeśli chcecie się POKAZAĆ, to jedźcie ulicą :) Chyba, że macie niewyszkolone konie lub sami nie macie odpowiednich umiejętności.
W Bojanie jest tyle pięknych tras, skoszone pola, ugory, lasy. Tam można zap....ać ile pary w końskich mięśniach.
Wy musicie się lansować w centrum. Trochę pokory Panie i Panowie.
Cooooo......policja ma szukac konia ktory zrobil kupe ? Kuzwa chcial to zrobil i tyle. Mam wrazenie ze pisanie o tych kupach wyraznie was podnieca,ale nastepnym razem zabawcie sie w psa tropiacego i po sladach do CELU czyli do konskiego zadu dojdziecie,i wymierzcie mu odpowiednia kare,taka zeby popamietal na zawsze a na koniec doprowadzic na komisariat zeby nie myslal ze mu sie upieklo.Apropo na konskiej kupie fajnie warzywka rosna,jak znow takie kupy zlokalizujecie to dajcie znac to chetnie pod oslona nocy je pozbieram i problem zniknie.