Widok
przecudnie pod każdym względem
06.10.2012 w tej przepięknej restauracji odbyło się 50-lecie Ślubu moich Rodziców.Oprawa przyjęcia,smak,wygląd i ilość potraw przekroczyła nasze najśmielsze oczekiwania.Ten dzień spędzony w tej właśnie restauracji jest jednym z najpiękniejszych dni w naszym życiu.Wszyscy goście byli zafascynowani tak magicznym miejscem jak i jego wystrojem.Oniemieli z zachwytu na widok zastawionych stołów.
Najwspanialsze podziękowania składam właścicielkom lokalu:pani Joasi i pani Ewie za przepiękną organizację tej uroczystości.
Przed szefem kuchni chylę głowę za znakomite potrawy i ich dekorację.
Pani Marcelinie i panu Pawłowi przekazuję bardzo gorące podziękowania za dbałość o gości i stoły.Pełen profesjonalizm.
Teraz zaczyna się moja przygoda z tym lokalem.Tylko w nim będę organizowała różnego rodzaju uroczystości,pod takim jestem jego wrażeniem.
Najwspanialsze podziękowania składam właścicielkom lokalu:pani Joasi i pani Ewie za przepiękną organizację tej uroczystości.
Przed szefem kuchni chylę głowę za znakomite potrawy i ich dekorację.
Pani Marcelinie i panu Pawłowi przekazuję bardzo gorące podziękowania za dbałość o gości i stoły.Pełen profesjonalizm.
Teraz zaczyna się moja przygoda z tym lokalem.Tylko w nim będę organizowała różnego rodzaju uroczystości,pod takim jestem jego wrażeniem.