Widok

przedluzanie rzes 1:1,czy mozna samemu przedluzac?

Dziewczyny,chcialam zakupic na allegro rzesy jedwabne z syntetykiem,dobry klej i inne akcesoria do przedluzania. Nie chcę przedluzac rzes znajomym,czy też żeby na tym zarobic tylko sama sobie przedluzac. Tylko pytanie czy tak da rade? I nie piszcie glupot że mam isc na kurs bo przedluzam paznokcie i dopiero po 2latach zrobilam kurs,byla to zwykla formalnosc bo na kursie niczego nowego się nie nauczylam. Nie chcę wydawac 300zl na przedluzanie jak za to mogę miec zestaw do samodzielnego przedluzania na kilka razy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

przedluzanie rzes 1:1,czy mozna samemu przedluzac?

Na kurs to możesz ewentualnie isc żeby komus to robic:)
a sama sobie niestety nie dasz rady wykonać tego zabiegu.
Ja się tym zajmuję, ale sama chodze niestety do kosmetyczki.
usiadł, i wytrwale czekał...
no niestety nie da rady samemu sobie przedlużyc rzęs tą metoda ;) troszkę glupie pytanie. Ale dla wlasnego bezpieczeństwa nawet nie próbuj.
jak masz klej do pracy na otwartym oku to nie ma problemu dokleic sobie samej rzesy przyda sie tez lusterko z powiekszeniem x 10 i dwie pensety :) pewna reka oczywiscie tez
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można, ale takiego efektu nie uda Ci się osiągnąć niestety, niż gdybyś miała to robić u kosmetyczki.

Oczywiście można, ale wolałabym jednak nie ryzykować, ciężko samemu przedłużać rzęsy tą metodą. Myślę, że kosmetyczka najlepiej się w tej sytuacji sprawdzi, na pewno efekt będzie lepszy ;)

Inne tematy z forum Moda i uroda

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...

lokówka do fal (7 odpowiedzi)

Hejka, szukam dobrej jakości lokówki do robienie hollywoodzkich fal na włosach. czy tego typu...

jaki krem na noc +30 ?? (215 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

do góry